Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves 14 hetes kismamák,...

Kedves 14 hetes kismamák, elmesélnétek hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

én ma kezdtem tölteni a 14 hetet.második baba.

a rosszullétek múlófélben szerencsére,a melleim még mindig érzékenyek,a hasam alja mintha egy nagy kő volna érzékeny állandóan, a babát is érzem már pár napja, az első babámat is korán éreztem.

még nem híztam semmit..a hasam szépen gömbölyödik.

na és ti?

2012. máj. 7. 17:52
 1/7 A kérdező kommentje:
jah igen és a szülés várható ideje november 7-
2012. máj. 7. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Holnap töltöm a 14.-et. 6 kg.-nál járok sajna. Rosszuléteim nincsenek és nem is voltak.Melleim fájnak, puffadok még mindig egy kicsit. Nálunk is 2. baba, és már én is érzem. Gömbölyödök szépen. 22.-én megyek uh.-ra, remélem a doki már látni fogja a nemét, első gyerek lány. Szóval mindegy mi lesz, csak már kíváncsiak vagyunk. Ha kislány lesz Lili lesz a neve, ha kisfiú akkor László apja után.
2012. máj. 7. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, november 6. Hol szülsz?
2012. máj. 7. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Én november 9-re vagyok kiírva, harmadik baba. Még mindig rosszul vagyok, eddig csak fogytam 6 kilót. Remélem lassan jobb lesz a helyzet.

Rajtam még egyáltalán nem látszik, nem is érzem, bár a fiúkat is csak a 19. héten éreztem először.

2012. máj. 7. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én szombaton töltöttem a 14. hetet. Haspuffadás, szurkálás és mellfájdalmak vannak. Eddig kb. 4 kg híztam. 22-én megyek uh-ra reméljük, hogy megmutatja magát! :) Első babánk lesz, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk.

Boldog babavárást Nektek. Ja, és november 4-re vagyok kiírva!

2012. máj. 7. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

14+5 vagyok ma, november 2-re vagyok kiírva.

A rosszullét elmúlott kb. másfél hete, de szombat, vasárnap reggel megint... :-S

A melleim nagyobbak a párom örömére, a nadrágokat nem tudom begombolni. Kilóban nem vagyok több, mint előtte. Mióta csökkentek a rosszullétek és szép az idő, mehetnékem van állandóan. Újra bringázom kicsit és kutyát sétáltatok. Nagyon várom a kövi UH-t, mert elég parázós vagyok. ;-)

Szép hetet Nektek!

2012. máj. 8. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

nekem is kislány az első baba 2 éves.

én debrecenben szülök, itt is lakok.

2012. máj. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!