Kedves 14 hetes kismamák, elmesélnétek hogy érzitek magatokat?
én ma kezdtem tölteni a 14 hetet.második baba.
a rosszullétek múlófélben szerencsére,a melleim még mindig érzékenyek,a hasam alja mintha egy nagy kő volna érzékeny állandóan, a babát is érzem már pár napja, az első babámat is korán éreztem.
még nem híztam semmit..a hasam szépen gömbölyödik.
na és ti?
Én november 9-re vagyok kiírva, harmadik baba. Még mindig rosszul vagyok, eddig csak fogytam 6 kilót. Remélem lassan jobb lesz a helyzet.
Rajtam még egyáltalán nem látszik, nem is érzem, bár a fiúkat is csak a 19. héten éreztem először.
Sziasztok!
Én szombaton töltöttem a 14. hetet. Haspuffadás, szurkálás és mellfájdalmak vannak. Eddig kb. 4 kg híztam. 22-én megyek uh-ra reméljük, hogy megmutatja magát! :) Első babánk lesz, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk.
Boldog babavárást Nektek. Ja, és november 4-re vagyok kiírva!
Sziasztok!
14+5 vagyok ma, november 2-re vagyok kiírva.
A rosszullét elmúlott kb. másfél hete, de szombat, vasárnap reggel megint... :-S
A melleim nagyobbak a párom örömére, a nadrágokat nem tudom begombolni. Kilóban nem vagyok több, mint előtte. Mióta csökkentek a rosszullétek és szép az idő, mehetnékem van állandóan. Újra bringázom kicsit és kutyát sétáltatok. Nagyon várom a kövi UH-t, mert elég parázós vagyok. ;-)
Szép hetet Nektek!
köszi a válaszokat :)
nekem is kislány az első baba 2 éves.
én debrecenben szülök, itt is lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!