Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. hétbe lépő kismamák! Mit...

30. hétbe lépő kismamák! Mit éreztek?

Figyelt kérdés

Most olvastam nem rég hogy ilyenkor már kevesebb a helyük, és kevesebbet is mozognak, de ha mocorog akkor is van rá esély hogy látványosan tegye :) mondjuk a könyökével vagy a térdével.

ti mit szoktatok érezni? láttátok már "kívülről" ? :)

2012. máj. 7. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon sokat mozog a babám! Sokszor kinyomja valamilyét, de nem tudom megállapítani, hogy az mi volt. Kivétel a kis fejecskéje, mert az nagyon kemény :) Imád a bordám alatt játszani. Nagyon erős baba, általában hírtelen rúg vagy üt, de van, hogy kapok egy kis sorozatot is, ilyenkor hullámzik rendesen a hasam :) Mostanában egyre többször érzem, hogy csuklik, egészen a hasam aljánál.

Nálad mik a tapasztalatok?

Üdv: 29+6 hkm

2012. máj. 7. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!ma kezdtem a 30. Hetet! 1 hete mintha máshogy mozogna,most már nem rugdos annyit,inkább kitolja a kis fejét meg a popsiját!ilyenkor nagyon eldeformálódik a pocakom!

És előfordul,h annyit helyezkedik,h hullámzik a pocim! :)

2012. máj. 7. 09:16
 3/5 A kérdező kommentje:

sziasztok :) nekem szombaton töltötte a 29. hetet és ahogy írjátok nekem is ugyanezek a mozgások, érzések vannak. néha úgy érzem ki akar jönni a hasamon keresztül úgy kinyomja valamijét:)

amikor meg csuklik hát az haláli :))) csak ugy meg rezzenek :)

a fejecskéjét meg tök jó amikor oda rakom a kezem mintha bele akarná tolni :D

speciel most is csuklik :P

2012. máj. 7. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 vagyok!

Nekem inkább a popsiját tolja a tenyerembe!és a csuklást nagyon élvezem,bár sajnálom is közben!ha meg nagyon oldalra fekszem,és kicsit nyomom a pocakom,azonnal elkezd bökdösni!

2012. máj. 7. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem is ha neki nem kényelmes egyből szól :D
2012. máj. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!