Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mit éreztek hogy...

Kismamák ti mit éreztek hogy nem fogjátok látni a nagyobbik gyerkőcöt 4 napig?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kisfiam és június 3-ra vagyok kiírva a kislányommal.

Teljesen lehangol ha arra gondolok hogy nem leszek vele amíg a kórházban leszek.

Jó persze be fognak jönni minden nap, de egyfolytában azon jár az eszem mi lesz vele addig.

Főleg mert nagyon anyás a drágám.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 5. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én nem szülök, de van egy 2 éves kisfiam, akit nyáron anyukámék visznek nyaralni 3 napra, amikor már dolgozni fogok, de bölcsi még nincs. (Szeptembertől megy bölcsibe). Hát nem lesz egyszerű, de azzal nyugtatom magam, hogy a kicsinek jó lesz, mert egyrészt imádja a Mamáékat, másrészt jobb lesz neki Balcsin, mint a panelrengetegben, ahol úgyis csak 5-től lehetne velem. Hiányozni fog, de a gyerekek mindig kevésbé reagálják le ezt durván, mint mi, anyák. Mi mindig nehezebben viseljük :)

Barátnőm kórházba került amikor a kisfia másfél éves volt, 5 napra. A kicsit meg se viselte, ugyanolyan jól elvolt az apjával is, elvégre az édesapja, nem idegenekkel lesz!

2012. máj. 5. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:

Én is nagyon féltem ettől a dologtól, meg hogyha majd bejön, végig fogom bőgni, meg milyen rossz lesz elengedni... De egyáltalán nem így lett!!! Én is és a nagyobbik is tök jól viseltük, a különlétet is, meg a látogatásokat is!!! És nekem a második kórházban lét is sokkal gyorsabban eltelt, mint az elsővel, akkor nagyon-nagyon nehezen viseltem.

Szóval nyugi, simán ki fogjátok bírni, pikk-pakk eltelik az a pár nap!!! ÉS addig is lesz alkalmad lelkiismeretfurdalás nélkül csak a picikéddel foglalkozni!

2012. máj. 5. 15:29
 3/16 A kérdező kommentje:

Én is remélem.

Persze jól elvan az apjával meg a mamáékkal, de ha nem talál egyből sírdogál :-((

Borzasztóan anyás, mindig is az volt.

De a párom már kitalálta hogy miket fognak csinálni :-)

2012. máj. 5. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
én nagyon megviseltem, az 5. napon már végigbőgtem a napot. NEm volt bent nálam egyszer sem. NEm is tudom, hogy jobb, vagy rosszabb volt-e így, de én teljesen kikészültem.
2012. máj. 5. 15:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Ahogyan előttem írták. A másik, hogy téged ez most sokkal jobban megvisel, mint őt fogja majd akkor, ha nem leszel vele. Hidd el a gyerekeket nem szokta úgy megviselni mint az anyukákat. Oviban is hányszor van olyan, hogy kisgyerek bemegy a csoportba, jól érzi magát, az anyuka meg kint szorong a kispadon. Hidd el, nekünk anyukáknak ez nehezebb mint a gyerekeknek.
2012. máj. 5. 15:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Én összesen 11 napot voltam bent, túlhordással befektettek már a szülés előtt. A fiam akkor volt 20 hónapos, mivel a férjem dolgozott, őt csak egyszer tudta behozni ezalatt az idő alatt.

Hát őszintén, én nagyon rosszul viseltem, főleg hogy hétvégén a kutya nem foglalkozott velünk, tök feleslegesen dekkoltam ott.Csütörtökön fektettek be, és csak következő szerdán indították a szülést, hát ha nem lettek volna olyan jó fejek a szobatársaim, minden este sírva feküdtem volna le. Így csak ritkán pityeregtem:)

Mikor már megszületett a kislányom, szerencsére nem volt időm azon emészteni magam, mi lehet a kisfiammal.

De egyébként soha olyan boldog nem voltam,mint mikor végre kiengedtek, mentünk a fiamért, és ő annyira örült nekem, mint még soha...

2012. máj. 5. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond.Ezen én is átmentem....

A lányom 26 hónapos volt mikor a fiam született.Nagyon anyás volt.

Mikor mentek haza a kórházból apával én sírtam el magam. :)

Igaz én a 2nap után hazamentem......

Jól elvolt a lányom.A férjem lefoglalta öt.Autóutak,játszottak,boltba mentek.

ne aggódj!

2012. máj. 5. 15:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam két éves volt,mikor a kicsi született. Nagyon hiányzott míg bent voltam a kórházban!! Anyuéknál volt a négy napban, ötödik nap jöttünk haza. Alig vártam,hogy átöleljem és vele lehessek!!!
2012. máj. 5. 15:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok újra.

Nálunk az sokat segített, hogy anyósomék feljöttek 2 napra vidékről, és ez extra öröm volt a nagylánynak. Nem volt ideje hiányolni engem :)

A szülés előtt én sokat vaciláltam, hogy bejöjjön-e látogatni, hogyan lenne a jobb neki, nekem... túlkomplikáltam. Szerencsére amikor ezt a dilemmámat felvetettem a férjemnek, ő gyorsan rövidre zárta a kérdést, hát naná, hogy be fogja hozni a gyereket! És igaza is lett!!!

2012. máj. 5. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, h majd lesz nagy sírás-rívás...aztán....persze mindennap bejött, de semmi extra. Én sírni akartam, ő meg elköszönt, hogy "szia anya, holnap is jövök!" :D (2,5 éves múlt akkor)
2012. máj. 5. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!