Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mit éreztek hogy...

Kismamák ti mit éreztek hogy nem fogjátok látni a nagyobbik gyerkőcöt 4 napig?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kisfiam és június 3-ra vagyok kiírva a kislányommal.

Teljesen lehangol ha arra gondolok hogy nem leszek vele amíg a kórházban leszek.

Jó persze be fognak jönni minden nap, de egyfolytában azon jár az eszem mi lesz vele addig.

Főleg mert nagyon anyás a drágám.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. máj. 5. 15:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én ki se bírnám ha nem jönne be hozzám.

Már mondogatjuk neki hogy nem leszek itthon hozok neki kisbabát de szerintem még nem érti igazán.

Mindig simogatja a hasam mondja mennyire szereti...

Remélem nem lesz olyan vészes.

Lehet hogy én reagálom túl a dolgokat.

2012. máj. 5. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Az en fiam 3 eves 3 honapos lesz mikor szeptember vegen megszuletik a kistesoja. En is nagyon izgulok mar most pedig O nagyon jol el van masokkal is. Szerintem inkabb nekem lesz nehezebb. Eroseknek kell lennunk :)
2012. máj. 5. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,ezt a kérdést én akartam ma kiírni! :D

20 hónapos lesz a kisfiam, amikor érkezik a kistesó, de még 3,5 hó van érkezéséig.

Tegnap este jutott igazán úgy először az eszembe, hogy képzelegtem a gondolattal. Jó nagy sírás lett a vége, a páromnak kellett vigasztalni. Ma amikor utaztunk a vonaton a párommal, szintén pityeregtem, és alig tudtam másra gondolni, csak erre a pár napra, amit külön kell töltenem a kisfiamtól. Megint sírás lett a vége. Én is nagyon aggódom emiatt a pár nap alatt, mi lesz velünk? Esténként is olyan rossz nélküle, sokat van a fejemben, milyen kis vidám, boldog, ahogyan nevet, amilyen édesen szalad... :( Este is nagyon hiányzik, mi lesz akkor azalatt a min. 3 nap alatt? :S Borzalmas lehet...

2012. máj. 5. 21:25
 14/16 porcukormókus ***** válasza:

Érdekes volt Titeket olvasni, mindannyiótokat megviselt a különtöltött idő, akik meg előtte állnak szintén tartanak tőle.

Úgy látszik én rosszul vagyok összerakva, de én ezen egy kicsit sem aggodalmaskodom. Szeptember végére várjuk a kistesót, addigra lesz a "nagy"lányom 16hónapos. A nagymamá(k) és az apukája lesz vele, mindenkivel jól elvan, imádják őt. Én meg úgy vagyok vele, hogy nekem abban a néhány napban az lesz a "dolgom", hogy világrahozzam az Öcsisajtot, az első 3-4nap csak őt fogja megilletni, akkor csak rá fogok figyelni. Persze amint hazamegyünk ez megváltozik, ott muszáj lesz a nagyra több figyelmet fordítani, hogy az érzékeny kis lelke könnyebben hozzászokjon az új helyzethez.

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem ez inkább az anyukákat viseli meg, a gyereket annyira nem. Persze egy 3évest nem lehet egy lapon említeni egy 16hónapossal.

Mondjuk én a tesó-féltékenységtől jobban parázok..

2012. máj. 5. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ezen agyalok nap mint nap,hogy mi lesz nekem is a 3évesemmel. Ha nem szülök meg, akkor nekem kedden már indítanak. Tudom, hogy jól el lesz az apjával, mert imádják egymást, de már ha csak arra gondolok, hogy nélkülem lesz, mindjárt elfog a bőgés. Tegnap is odajött hozzám, és megkérdezte, hogy anya miért sírsz? Én meg mondtam neki, hogy azért mert nemsoká megyek kórházba, és nagyon fogsz hiányozni. Erre azt mondta, hogy: anya ne sírjál, én biztos bemegyek hozzád , apa bevisz hozzád, megnézem öcsit és téged is. Jó lesz így? Közbe simogatta az arcomat. Olyan édes volt, ahogy ő vigasztalt engem.
2012. máj. 5. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
nemcsak az anyát viseli meg, sz enyém már majdnem 4 éves lesz akkor, már mondogatjuk neki, hpár napig nélkülem kell aludnia, és sajnos már többször sírvafakadt emistt, jönni akarna velem!meg én félek, h anyósom kedvére húzza-nyúzza majd, h em leszek itt.de neki a megszokott kis biztos környezetére van szüksége, nem is szeret seho aludni, csak itthon.
2012. máj. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!