Kismamák ti mit éreztek hogy nem fogjátok látni a nagyobbik gyerkőcöt 4 napig?
Van egy 3 éves kisfiam és június 3-ra vagyok kiírva a kislányommal.
Teljesen lehangol ha arra gondolok hogy nem leszek vele amíg a kórházban leszek.
Jó persze be fognak jönni minden nap, de egyfolytában azon jár az eszem mi lesz vele addig.
Főleg mert nagyon anyás a drágám.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én ki se bírnám ha nem jönne be hozzám.
Már mondogatjuk neki hogy nem leszek itthon hozok neki kisbabát de szerintem még nem érti igazán.
Mindig simogatja a hasam mondja mennyire szereti...
Remélem nem lesz olyan vészes.
Lehet hogy én reagálom túl a dolgokat.
Kedves kérdező,ezt a kérdést én akartam ma kiírni! :D
20 hónapos lesz a kisfiam, amikor érkezik a kistesó, de még 3,5 hó van érkezéséig.
Tegnap este jutott igazán úgy először az eszembe, hogy képzelegtem a gondolattal. Jó nagy sírás lett a vége, a páromnak kellett vigasztalni. Ma amikor utaztunk a vonaton a párommal, szintén pityeregtem, és alig tudtam másra gondolni, csak erre a pár napra, amit külön kell töltenem a kisfiamtól. Megint sírás lett a vége. Én is nagyon aggódom emiatt a pár nap alatt, mi lesz velünk? Esténként is olyan rossz nélküle, sokat van a fejemben, milyen kis vidám, boldog, ahogyan nevet, amilyen édesen szalad... :( Este is nagyon hiányzik, mi lesz akkor azalatt a min. 3 nap alatt? :S Borzalmas lehet...
Érdekes volt Titeket olvasni, mindannyiótokat megviselt a különtöltött idő, akik meg előtte állnak szintén tartanak tőle.
Úgy látszik én rosszul vagyok összerakva, de én ezen egy kicsit sem aggodalmaskodom. Szeptember végére várjuk a kistesót, addigra lesz a "nagy"lányom 16hónapos. A nagymamá(k) és az apukája lesz vele, mindenkivel jól elvan, imádják őt. Én meg úgy vagyok vele, hogy nekem abban a néhány napban az lesz a "dolgom", hogy világrahozzam az Öcsisajtot, az első 3-4nap csak őt fogja megilletni, akkor csak rá fogok figyelni. Persze amint hazamegyünk ez megváltozik, ott muszáj lesz a nagyra több figyelmet fordítani, hogy az érzékeny kis lelke könnyebben hozzászokjon az új helyzethez.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem ez inkább az anyukákat viseli meg, a gyereket annyira nem. Persze egy 3évest nem lehet egy lapon említeni egy 16hónapossal.
Mondjuk én a tesó-féltékenységtől jobban parázok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!