Többedik babát váró kismamák! Ti is éreztek így?
A második babámat várom, 15 hetes vagyok, a rosszullétek már elmúltak, viszont még nem mozog, és a hasam sem nőtt sokat egyelőre, így gyakran egészen egyszerűen elfelejtem, hogy várandós vagyok. Az első kisfiam folyamatosan ott volt a gondolataimban, most a második naponta talán 2-3 alkalommal ha eszembe jut. Nem hatódok meg a kisruhák láttán, és ha babát látok, sem az jut eszembe, hogy mindjárt nekem is lesz, hanem az, hogy nemrég még az első is ilyen pici volt.
Van így vele más is? Ugye változni fog, miután megszületik? Tervezett, vágyott baba, örülünk neki, csak lefoglal a "nagy"...
igen, én is így éreztem. Kb. a 22. hét körül kezdtek érdekelni újra a babaruhák, 27 hetesen már vertem az indulót és mindet kimostam. De igazából a kisfiam még most is minden gondolatomat kitölti, a kislányom csak akkor jut eszembe, ha mocorog, vagy este, mikor azért imádkozok, hogy egészségesen szülessen meg.
1 gyerekes, 29 hetes km
Én is így vagyok. Sokszor eszembe sem jut a 2. baba, pedig a 12. héttől minden nap érzem mozogni. :S Nekem van egy 16 hónapos kisfiam, mellette vezetni tanulok, hogy legyen jogsim, mire megszületik a pici, illetve most pakolok ezerrel, hogy a kicsi szobába költözhessen egyedül a fiam, mi meg a nappalit tesszük magunknak hálóvá. Hát, van elég tennivaló, de mindenki így van ezzel, - ne legyen lelkifurdalásod.
Én tegnap tudtam meg, hogy ismét fiút várunk, most már egy kicsit személyesebbé vált asz ügy, többet gondolok rá, nevet keresünk neki, stb. Így többet jár a fejemben a Pici.
20 hetes km
Áááá, én még azt sem tudom, hanyadik héten járok, úgy kell mindig utánaszámolnom, ha megkérdezik. :) Bezzeg az elsővel napra pontosan tudtam.
Az elsőnél még annyira új az érzés, hogy csak azzal foglalkozik az ember...
nekem a 20. hétig volt ez kb.
azóta meg vagyok kergülve, már alig várom, hogy lássam, a kisruhák bűvöletében élek, már minden hello kittyben pompázik (na jó egy kis túlzással)
nekem is fiam van, 3 éves, rohannak mellette a hetek, most kislányom lesz, és minden más talán ezért is vagyok úgy bezsongva.
26 hetes kismama
Köszi a válaszokat!
18 hónapos a nagyfiam, és tényleg lefoglalja az egész napomat. Pedig amikor őt vártam dolgoztam, költöztünk, szóval volt elfoglaltság bőven, de valahogy mégis más volt. Valószínű, hogy ha kiderül a neme, nekünk is személyesebb lesz a viszony.
Igazából már úgy várom Őt! Már persze, ha eszembe jut. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!