Kismamák, ti is késztetést éreztek erre? Többi lent!
Figyelt kérdés
Amikor lefekszem, és mocorog a babám, MUSZÁJ odatennem a kezem, annyira jó érzés, és más, mint amit belülről érzek. Nem tudom megunni, imádom amikor a lábacskáját vagy a fejét beletolja a tenyerembe!! Tul sokat foglalkozom vele, vagy másnál is van igy?2012. febr. 4. 10:07
1/17 A kérdező kommentje:
Jah, elfelejtettem irni, hogy második babám, és 26 hetes vagyok!
2012. febr. 4. 10:11
2/17 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben így vagyunk ezzel, én is odateszem a kezem, olyan édes!
3/17 Babi0906 válasza:
Hogy foglalkoznál vele túl sokat, olyan nincs szerintem :))
Nincs annál jobb érzés, mint amikor jól megrugdos :D Én imádom és inkább az zavar, ha nem nagyon mozog (pl. tegnap lusti volt) Nekem inkább pont az a bajom, hogy szerintem sokkal többet kéne vele beszélgetnem amennyit szoktam, de ez így még olyan fura :D 24+4hkm
4/17 anonim válasza:
Szerintem így a normális. Az lenne a fura, ha nem élveznéd. Azért ez mégis csak más, eddig nem tapasztalt dolog.
5/17 anonim válasza:
Én már a harmadikat várom (22.hétben vagyunk) de ez nem változik szerintem!:-)Nem lehet nem odanyúlni, megsimizni... :-)
6/17 anonim válasza:
Jaj dejó dejóóóó! Én is már annyira várom ezt az érzést!!!!!14hkm
7/17 Babi0906 válasza:
Nekem elég hamar eljött. Első baba még is a 15. héten már rendesen éreztem :) Utána persze sokáig semmi, majd a 18. héttől teljesen rákezdett. Kérdeztem is a védőnőt azt mondta teljesen, rendben van, hogy ilyen hamar jelet adott. Úgy, hogy lehet nem is kell sokat várnod :)
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Olyan leirhatatlan és megunhatatlan érzés. És amikor látom, hogy "na, itt nyomja a lábacskáját"..imádom!!!!! Mindenkinek BOLDOG babavárást!!!
2012. febr. 4. 12:22
9/17 Babi0906 válasza:
Azt már lehet látni a 26. héten, hogy épp mit tol ki? :) Ezt még nem olvastam sehol, de tetszik nagyon, akkor nem sokára már nem csak a hullámokat fogom látni a hasamon :)
24+4 hkm
10/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem lehet, hogy ez a feje, ez a lába, csak uh-n mondta doki, hogy már befordult, és elmondta, mije hol van! Innen tudom!
2012. febr. 4. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!