Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti is késztetést...

Kismamák, ti is késztetést éreztek erre? Többi lent!

Figyelt kérdés
Amikor lefekszem, és mocorog a babám, MUSZÁJ odatennem a kezem, annyira jó érzés, és más, mint amit belülről érzek. Nem tudom megunni, imádom amikor a lábacskáját vagy a fejét beletolja a tenyerembe!! Tul sokat foglalkozom vele, vagy másnál is van igy?
2012. febr. 4. 10:07
1 2
 11/17 Babi0906 ***** válasza:
100%
Nem baj úgy is megyek hétfőn dokihoz ő meg csinál uh. és akkor már talán tudni fogom :) de jó lenne már látni a hasamon is :D
2012. febr. 4. 13:03
 12/17 Mókica84 ***** válasza:
100%

szerintem sincs olyan hogy túl sokat foglalkozol vele mert hiszen ez a világ egyik legcsodálatosabb érzése.

Én ilyenkor nem csak simogatni szoktam hanem beszélgetek is vele.Sőt ha vizsgálatra megyünk másnap akkor elmondom neki hogy mi lesz amire számíthat és hogy ne féljen mert csak azt nézik meg hogy minden rendben van-e?és utána megdicsérem hogy milyen ügyesen megmutatta magát pl. az Uhn

2012. febr. 4. 20:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Tényleg ez a világ legcsodálatosabb érzése, sokszor el is érzékenyülök, amikor reagál egy egy mondatomra, ha nem is tudatosan teszi! Nagyon nagyon szeretem, és várom is, amikor a karomban tarthatom!
2012. febr. 4. 20:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj bizony! Így szoktunk aludni is :) Ficereg, odateszem a kezem és belegömbölyíti amije épp ott van :)
2012. febr. 5. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Odatettem és rengetet beszéltem hozzá. Így normális. Ha foglalkozol a mással is férjed/gyereked és nem érzik, hogy csak a picivel akkor miért lenne gond? :)
2012. febr. 5. 21:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze, velük is foglalkozom, 5 éves a lányom, és a párom is igényli! Ezzel nincsen gond, meg ők is imádnak a pocaklakóval beszélgetni, játszani! :))
2012. febr. 6. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:

ugyanezt érzem én is hogy mintha bele simulna a kezembe :)

29. hétben vagyunk és néha olyanokat kapok hogy hűha :DD akkor azt mondta a doki hogy vagy a könyöke vagy a térde :)

Boldog és gondtalan bébivárást mindenkinek :)

2012. máj. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!