32 hetes kismamák, hogy vagytok?
Szia. 32+6 hkm vagyok, es kisfiunk lesz. A derekam szokott csak fajni, es az alvas is nehez, de mindezt leszamitva jol vagyunk. A szulestol nem felek, hisz azon ugy is at kell esni. Igazabol mar varom, hogy meglegyen a kisfiam.
Te kerdezo hogy vagy? hogy birod? kisfiu, vagy kislanyt vartok?
31+4 hetes vagyok, március 31-re várjuk a babát, akiről még mindig nem tudni, fiú-e vagy lány. :)) Holnap megyek uh-ra, hátha kiderül.
Mostanában kezd picit nehezebb lenni, nehezebben hajolok le például cipőt kötni, de amúgy minden oké. A szüléstől nem félek, második baba, és az elsővel meglepően könnyű volt.
Sziasztok! Mi ma megyünk dokihoz, remélem minden rendben lesz. Én jól vagyok, csak fáradékony, sokat vérzik az orrom, fáj ott lenn mindenem,a csontjaim, de tudom, hogy ez a terhességgel jár, úgyhogy minden ok.:-)Kislányunk lesz, és már van egy 3 éves kisfiunk, aki itthon van velem, úgyhogy nem igazán unatkozom. Picit amiatt aggódom, hogy 30 hetes uh-on, még csak 1300g volt a kislányunk, ami nekem egy picit kevésnek tűnik.
Amúgy 3 napja kevesebbet mozog a pocaklakó, nálatok nem? Remélem csak a frontot érzi, és a közelgő havazást, és sokat alszik!
Boldog babavárást!
Szia!
Én is pont március 22-re vagyok kiírva. Köszönjük jól vagyunk, első baba és kislány lesz. A mozgásban márt korlátozva vagyok :) és az alvás sem olyan, mint eddig volt. Ált. elég 4-5 óra hossza alvás, aztán kipattan a szemem és nem tudok aludni. Elég sokat ficánkol a csajszi, néha szinte már fáj, de nem bánom! Már nagyon vártuk/várjuk! (Előzőleg volt 3 elhalt terhességem...)
Már nagyban készülődünk az érkezésére, szinte meg van minden.
Jó babavárást é sjó egészséget kívánok!
szia!32+3napos vagyok és márc.30ra vagyok kiírva a kislányommal :)
A szüléstől nem is annyira félek mind inkább attól hogy sokáig vajúdok majd és hogy pont a végére(a lényegre) fogy el az energiám.
Mindenkinek jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!