Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismamák, hogy vagytok?

32 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Van esetleg köztetek, aki márc. 22.-ére van kiírva, esetleg szombathelyi? Kisfiú, vagy kislány? Féltek a szüléstől?
2012. febr. 1. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. 32+6 hkm vagyok, es kisfiunk lesz. A derekam szokott csak fajni, es az alvas is nehez, de mindezt leszamitva jol vagyunk. A szulestol nem felek, hisz azon ugy is at kell esni. Igazabol mar varom, hogy meglegyen a kisfiam.

Te kerdezo hogy vagy? hogy birod? kisfiu, vagy kislanyt vartok?

2012. febr. 1. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

31+4 hetes vagyok, március 31-re várjuk a babát, akiről még mindig nem tudni, fiú-e vagy lány. :)) Holnap megyek uh-ra, hátha kiderül.

Mostanában kezd picit nehezebb lenni, nehezebben hajolok le például cipőt kötni, de amúgy minden oké. A szüléstől nem félek, második baba, és az elsővel meglepően könnyű volt.

2012. febr. 1. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia első baba március22. Kisfiú lesz.hogy álltok a készülődéssel?
2012. febr. 1. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 32 hét 4 napos terhes vagyok, tegnap voltam UH-on BPD 83, AC 308 becsűlt súly 2340gr. Azt mondták nagy baba lesz, igaz a harmadikat várom és kislány :)...amúgy március 26-ra vagyok kiírva de a dokim szerint nem viszem végig azt mondta március első hete. Nincsen panaszom keményedik sokat a hasam és egészen lent szokott fájni de ezek édes terhek. Kellemes napot mindenkinek!
2012. febr. 2. 08:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mi ma megyünk dokihoz, remélem minden rendben lesz. Én jól vagyok, csak fáradékony, sokat vérzik az orrom, fáj ott lenn mindenem,a csontjaim, de tudom, hogy ez a terhességgel jár, úgyhogy minden ok.:-)Kislányunk lesz, és már van egy 3 éves kisfiunk, aki itthon van velem, úgyhogy nem igazán unatkozom. Picit amiatt aggódom, hogy 30 hetes uh-on, még csak 1300g volt a kislányunk, ami nekem egy picit kevésnek tűnik.

Amúgy 3 napja kevesebbet mozog a pocaklakó, nálatok nem? Remélem csak a frontot érzi, és a közelgő havazást, és sokat alszik!

Boldog babavárást!

2012. febr. 2. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
3. Vagyok sztem ne aggódj nekem 32.héten 1624grammra becsülték a babot. Annyit mondott erre a dokim, hogy nem lesz 4kgos babám. Hát én nem bánom. Amugyis ez csak becsült súly:)
2012. febr. 2. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is pont március 22-re vagyok kiírva. Köszönjük jól vagyunk, első baba és kislány lesz. A mozgásban márt korlátozva vagyok :) és az alvás sem olyan, mint eddig volt. Ált. elég 4-5 óra hossza alvás, aztán kipattan a szemem és nem tudok aludni. Elég sokat ficánkol a csajszi, néha szinte már fáj, de nem bánom! Már nagyon vártuk/várjuk! (Előzőleg volt 3 elhalt terhességem...)

Már nagyban készülődünk az érkezésére, szinte meg van minden.

Jó babavárást é sjó egészséget kívánok!

2012. febr. 2. 19:18
 8/8 Mókica84 ***** válasza:

szia!32+3napos vagyok és márc.30ra vagyok kiírva a kislányommal :)

A szüléstől nem is annyira félek mind inkább attól hogy sokáig vajúdok majd és hogy pont a végére(a lényegre) fogy el az energiám.

Mindenkinek jó babavárást kívánok!

2012. febr. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!