39-40 hetes kismamák hogy vagytok? Mivel töltitek a napjaitokat?
Figyelt kérdés
Én 39+5 hetes vagyok és borzasztó türelmetlen. Nincs kedvem semmihez, illetve nehezen is megy bármit is csinálni... Pihengetek, de már nagyon uncsi ez a topaság, tehetetlenség, várakozás!2012. jan. 13. 10:52
1/3 anonim válasza:
Én ma kezdtem a 39.hetet. Én is türelmetlen vagyok, de ugyanakkor parázok is, hogy vége a semmittevésnek, annak ellenére, hogy már unom.
Én ráadásul egyedül is vagyok itthon napközben.
Nálad van valami jel? Nálam nem sok. Kicsi keményedés, meg néha megjön érzés.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát sajna jel az semmi. A mai hidegfrontban reménykedek.:) Én is egyedül vagyok itthon napközben, bár nekem van már egy 3,5 évesem, akit fél négykor hozok haza az oviból....ő azért délután leköt. Én már tisztára depis vagyok a semmittevéstől. Persze takarítok(2 naponta csilli-villi minden), főzök minden nap, mosok, vasalok, de ez nem köt le annyira...:(
2012. jan. 13. 12:01
3/3 anonim válasza:
Visszasírod még ezt a nyugalmat. XD
Én is hasonló voltam a végén, csak nekem még tanulnom is kellett, de a hidegfront közbeszólt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!