Kismamák, akik otthon vagytok. Mivel töltitek a napjaitokat?
Babaszoba berendezése, babaholmik mosása, vasalása... Kórházi lista összeállítása, átnézni, hogy mi kell bele, mit kell megvenned stb.
Rendbe teszem az iratos szekrényünket, a saját ruháinkat is átválogatom, szanálok. Takarítgatok, főzök, ha jó idő lenne, kicsit bogarásznék a kertben is.
Használd ki az idődet, merj kicsit lusta is lenni, nézd meg a kedvenc filmjeidet, sorozataidat, olvass, rejtvényezz...
Én még összehoztam egy-két hétvégét, amikor barátok jönnek, egy darabig úgyse tudunk majd teljes pletykanapot tartani. :)
Elhiszem, hogy nagy váltás a munka után "csak" otthon lenni, de én mindig találok magamnak valami elfoglaltságot, ha mást nem, egy délutáni szunya biztos jól esik... :)
Én sajnos végig itthon voltam, gondolhatod, mennyire várom a végét. :) Végignéztem a kedvenc sorozataim, nagyon cipekedni nem akartam, úgyhogy minden nap megyek boltba, és ez egyre lassabb tevékenység. Online játszom (farmerama), takarítgatok, estére vacsit főzök apának, és akkor elmegy még egy nap. Tudom, később majd visszasírom ezeket a napokat, de én sose tudtam megmaradni egyhelyben, úgyhogy már nagyon rosszul érzem így magam.
39 hetes kismama
Én is otthon voltam végig. Napi teendők, takarítás, főzés, bevásárlás, stb. Illetve, lustálkodás, tv-nézés, olvasás. Nem bántam meg, hogy lustálkodtam egy picit, mert a szülés óta nincs egy szabad percem sem:))
Illetve, jól át kell gondolni, mit veszel, mert én rengeteget vásároltam, sok felesleges dolgot. És most nem tudok kimozdulni, a férjem meg mindig nem azt hozza, amit kérek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!