Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdek kiborulni, egy kis...

Kezdek kiborulni, egy kis biztatás kellene, kaphatnék?

Figyelt kérdés

37. hétben vagyok és már nagyon szenvedek. Minden nap várom, hogy jöjjön a várva várt fájás, de tudom, hogy még nem fog.

Nem bírok aludni, enni sem, mert ég a gyomrom. Nem bírok menni, ma is egy 5 perces utat 20 perc alatt tettem meg, mert a lábam nem akar mozogni.

Ha ülök, nem jó. Ha állok, az sem. Nincs erőm, lassú vagyok, mint egy csiga, pedig én egy pörgős ember voltam mindig.

Tudom, hogy ez csak terhes nyavalygás, de már alig élek és így is nagy a baba, ha tovább marad, akkor 5 kilós lesz és még attól is félek nagyon, hogy nem fogom tudni megszülni. :(((

2012. máj. 6. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
NE idegeskedj, a baba akkora lesz, amekkora méretet ötökölt, attól hogy kivárja az idejét, nem lesz nagyobb. Próbálj valamit csinálni, amivel el tudod terelni a figyelmedet, aludj olyan sokat, amennyi csak jól esik, menj fodrászhoz és csináltasd meg a hajad, mert a szülés után jó ideig nem lesz rá lehetöséged. Gyüjtsd az erödet, mert szükség lesz rá. (NEM ijesztgetlek, de a szülés, utána a baba ellátása meg mire beáll egy normális napirend, eltart egy ideig és addig nem sok nyugalmad lesz.)
2012. máj. 6. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát sorstárs, én mindig arra gondolok, hogy nincs választásunk, várni kell, és ennyi.

Én 39-et töltöttem ma, már átjóslóztam éjszakákat, derékleszakadás. Allergia miatt köhögök, és az inkontinencia is "szuper" ilyenkor, de ez van.

Ami nekem legjobban segít, ha elfoglalom magam tennivalókkal. Igaz, nálunk van is mivel, mert két hete költöztünk.

Vannak jobb napok (mint ma,úgy döntöttem, nem is vagyok terhes), és bár harmada tempóval, de csináltam mindent, amit kellett, és vannak rosszabb napok, amikor csak ülök vagy fekszem.

Az elmúlt héten minden nap "szülni akartam", és nem terveztem meg a másnapot. MOst úgy döntöttem, megfordítom, minden napot úgy tervezek, mintha nem szülnék még, eldöntöm, mit fogok megcsinálni aznap, és egyszer majd csak beköszön váratlanul a kezdés...

Kitartás!

2 gyerekes pocakos

2012. máj. 6. 21:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Sőt, én nyavalygós sem voltam soha, nem is ismerek magamra. :)

Nehéz ez, nagyon nehéz. Legfőképpen a bizonytalanság. Én szeretem magam irányítani a dolgokat, előre tervezni és bizony a terhesség és a szülés nem ilyen dolog, ami ezt megengedi. :)

2012. máj. 6. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia :)

Kapcsolódj ki vmi olyannal, amit szeretsz! Séta, mozi, barátnők, wellness, stb! A fodrász is jó ötlet! Csinálj olyasmiket, amire kisgyerekkel nem lesz lehetőséged!

Gyönyörködj a pocakodban! Eljön még az idő, hogy nosztalgiával gondolsz rá! :)

Tudtad, hogy a szex beindíthatja a fájásokat...........? :))

2012. máj. 6. 23:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolósnak:

Tudtam. :) De nem használ. :DDDDD

Amúgy nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

2012. máj. 7. 06:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,mint te +20 kilóval,ami amúgy nem is annyira látszott rajtam,de azért megéreztem,és hatalmas pocakkal voltam.Az utolsó 1 hónapot végig szenvedtem,enm tudtam aludni,minen nap vártam,hogy szülni fogok,erre 6 napot ráhúztam a kiírt időpontra:(
2012. máj. 7. 06:35
 7/8 A kérdező kommentje:

6 nap????

Jó, tudom, nem fog benn maradni és nemsokára itt fog üvölteni a kezemben cicit követelve. De ez az utolsó pár nap, pár hét végtelen hosszúnak tűnik. :(

2012. máj. 7. 07:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írnál!!!:D Szegényke!Ha megnyugtat,lesz még,hogy visszasírod ezt az időszakot....;) Rendezgesd a babarucikat,netezgess,tedd fel a lábad és várd a picikédet.Kitartàs,jönnek -mennek a frontok.... hátha hamarosan kidújik. KITARTÀS!!!

1 gyerekes 6 hetes

2012. máj. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!