Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kéne egy kis biztatás. Nagyon...

Kéne egy kis biztatás. Nagyon el vagyok keseredve. Segitenétek?

Figyelt kérdés

36+4 hetes vagyok,és ma voltam uh-n és nagyon magas volt a kisfiam szivverése 180-200/min.a doki azt mondta h nem kell megilyedni,mert 99%-ban valószínű hogy elnövi,de hát akkor is ott az az 1%.holnap csinálnak nst-t hogy mi van pontosan,és azt mondta h akár benn is foghatnak.befekvéssel nincs gond,mert a babóért mindent,csak olyan ilyesztő ez az egész.nagyon meg vagyok ilyedve.és ha holnap sem jó,akkor mi van,akár be is indíthatják a szülést,vay mi lesz?

volt valaki hasonló esetben?

2009. júl. 28. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen nyugodj meg!Ha bent fognak,ott már jó kezekben lesztek.Sajna ezek a kis Babukák sok minden olyat tudnak produkálni,amivel Anyucira a frászt hozzák,de hidd el,ahogy az orvos is mondta nem kell megijedni,99 %-ban elnövik.

Nyugalom...ez most neki is fontos.

Könnyű,gyors szülést kívánok,és jó egészséget!

2009. júl. 28. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj, az orvosok biztos vigyáznak rátok, ha holnapig kibirod aggódás nélkül (ezt megérzi a pici!!), utána már a vizsgálattal jobb lesz! Ha befektetnek, legalább tudod, hogy jó kezekben vagytok! A baba ilyenkor már "kész" van, talán jobb is lenne neki, ha megszületne. De ha előtte nem volt gond a szivverésével, minden vizsgálat ok volt, akkor gondolj rá pozitivan, hogy mindennek rendben kell lennie, erre koncentrálj :)
2009. júl. 28. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

kicsit már nyugodtabb vagyok,mert hazaért a párom és végre kibeszélhettem magamból.és persze ki is sirhattam,és igy egy kicsit megkönnyebbültem.de majd csak holnap nst után fogok teljesen megnyugodni.ja eddig minden rendben volt a szívhanggal minden vizsgálat és uh alkalmával.remélem csak egy kicsit nyügös volt és azért volt gyorsabb-a párom bohockodott,hogy biztos fehér köpeny szindromája van :)

mégegyszer köszönöm a biztató szavakat.

2009. júl. 28. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,kiváncsi vagyok mi történt azóta veletek :)
2009. aug. 4. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:

szerencsére minden rendben volt nst-n.azt nem mondták hogy mitől lehetett,én meg a nagy boldogságomban el is felejtettem megkérdezni.lehet hogy kicsit ideges lett h meg lett piszkálva uh-val és azért zakatolt annyira a szivecskéje,de remélem többször nem fog igy ilyesztegetni minket.

köszönöm szépen a biztató szavakat mégegyszer.

könnyű szülést,és boldog életet kívánok.

2009. aug. 5. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!