Kéne egy kis biztatás. Nagyon el vagyok keseredve. Segitenétek?
36+4 hetes vagyok,és ma voltam uh-n és nagyon magas volt a kisfiam szivverése 180-200/min.a doki azt mondta h nem kell megilyedni,mert 99%-ban valószínű hogy elnövi,de hát akkor is ott az az 1%.holnap csinálnak nst-t hogy mi van pontosan,és azt mondta h akár benn is foghatnak.befekvéssel nincs gond,mert a babóért mindent,csak olyan ilyesztő ez az egész.nagyon meg vagyok ilyedve.és ha holnap sem jó,akkor mi van,akár be is indíthatják a szülést,vay mi lesz?
volt valaki hasonló esetben?
Mindenképpen nyugodj meg!Ha bent fognak,ott már jó kezekben lesztek.Sajna ezek a kis Babukák sok minden olyat tudnak produkálni,amivel Anyucira a frászt hozzák,de hidd el,ahogy az orvos is mondta nem kell megijedni,99 %-ban elnövik.
Nyugalom...ez most neki is fontos.
Könnyű,gyors szülést kívánok,és jó egészséget!
köszönöm a válaszokat.
kicsit már nyugodtabb vagyok,mert hazaért a párom és végre kibeszélhettem magamból.és persze ki is sirhattam,és igy egy kicsit megkönnyebbültem.de majd csak holnap nst után fogok teljesen megnyugodni.ja eddig minden rendben volt a szívhanggal minden vizsgálat és uh alkalmával.remélem csak egy kicsit nyügös volt és azért volt gyorsabb-a párom bohockodott,hogy biztos fehér köpeny szindromája van :)
mégegyszer köszönöm a biztató szavakat.
szerencsére minden rendben volt nst-n.azt nem mondták hogy mitől lehetett,én meg a nagy boldogságomban el is felejtettem megkérdezni.lehet hogy kicsit ideges lett h meg lett piszkálva uh-val és azért zakatolt annyira a szivecskéje,de remélem többször nem fog igy ilyesztegetni minket.
köszönöm szépen a biztató szavakat mégegyszer.
könnyű szülést,és boldog életet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!