26 hetesen kinyilt méhszáj, tanácsok, biztatás kellene?
Nekem a 25. héttől volt ennyi. 2 éves gyerek mellett. Kértem anyutól segítséget és sokat-sokat pihentem a 35. hétig. Akkor újból éltem a régi rohanós életünket, rá 2 héttel megszületett a kislányom 4250gr-al.
Pihenj sokat.
Szia, 26. héttől fekvésre voltam ítélve első babával. Annyira nem tartottam be, de nem járkáltam, csak ültem. 41. héten szültem úgy, hogy az utolsó hétben kitágultam 2,5 ujjnyira. Nekem pont tökéletes volt így, csak a paráztatás ne lett volna. Teljesen felesleges volt. De sok mindenkinek ez koraszülés előjele lehet, sajnos ezt soha nem lehet tudni. Egy csomó olyan esetről olvastam, hogy kinyílt a méhszáj korán és a 42. héten indították nekik. Nem lehet tudni, mennyire veszélyes.
Vigyázz magadra, ha sokat keményedsz, pihenj.
Keményedni nem keményedek szerencsére.
Lehet úgy takarítani, főzni, hogy közben pihengetek, nagyot persze nem emelem, de máshogy játszani kell vele.
Szia!
Nekem a 28.héten nyílt ki külső-belső 1 ujjnyira.Nekem sajnos kijött a terhességi cukor is ami miatt kicsit több lett a magzatvíz és ez miatt bent tartottak 3 hétig mert addigra rendeződött a magzatvíz.Most 33 hetes vagyok és szerencsére még egyben vagyunk!:-) Mondta a doki,hogy attól,hogy még nyitva vagyok attól még előfordulhat,hogy indítani kell a szülést.Tényleg pihenni kell amennyit csak lehet!
Mindenkinek minden jót és Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!