27 hetes terhes vagyok, és lázas! Tanácsok? Mit tegyek?
Gyógyszert nem vettem be (elvből utálom őket), teát iszogatok, meg inhalálok.
Lehet baja a picinek? Érzem, hogy mocorog, de mégis :/
Orvoshoz kéne mennem, ügyeletre?
C.vitamin , gyümik, tea, ásványvíz és igen, egy doki!
1-2 szem gyógyszer nem méreg, de leviheti a lázadat, úgy hogy hütőfürdőzni sem kell. ( nagyobb pocakkal amúgy is macerás)
Először is köszönöm!
Nincs fürdőkádunk, max zuhanyozni tudok, de azt nem bírom ki :/
Iszom a teácskámat, vitaminok tömkelege van bennem, inhaláltam is.
Párom szerint vegyek be egy algorirynt, ha reggelre nem jobb, menjünk dokihoz.
Az algopyrin a legjobb terhesség és szopi alatt! :) Bátran vedd be!Ezt éjjel ki is izzadhatod :)
DE!Én mindenképp reggel elmennék az orvoshoz, akár lesz még lázad akár nem!
Kipróbálhatjátok a vizes borogatást is (ha nem túlmagas a lázad)csukló bok homlok(halánték), gyakori cserével!
Jobbulást!
Szia én is azt mondom,hogy csillapítsd a lázad tehetsz a talpadra reszelt krumplit meg hideg vizes borogatás de én inkább Panadolt vennék be nem Algopyrint,nekem a védőnő,az orvos meg a patikus is ezt ajánlotta mert azt babák is szedhetik.
De mindenképp tartsd a lázad 38 alatt!
Jobbulást kívánok!
27hetes km
Czeizel Endre azt írta valamelyik könyvéen, hogy az anyai láz az összes magzati fejlődési rendellenesség 6 (!) százalékáért felelős! A láz nem játék, le kell vinni. Már az is árthat, ha egy napon kersztül 38.5 fölött van a lázad. Hívd fel a dokidat vagy az ügyeletet, hogy milyen lázcsillapítót vehetsz be, nekem Algopyrint mondta a dokim, de bizonyosodj meg inkább magad! Bár leginkább azt remélem, hogy mostanra már megoldódott a probléma...
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!