Lányok! Ugye megmarad a babám? Kéne egy kis bíztatás.
Miért Panangint? Ha gond lenne (bár biztosan nem lesz, ne aggódj!), akkor ez nem a legjobb választás:(
Pihenj sokat, ha meg ne adj isten véreznél, akkor irány azonnal a terhesambulancia.
De nem lesz gond, csak nyugodj meg, és ne stresszelj!
Szerintem az jó jel, hogy a rózsaszínes folyás mellett van szívhang. Én 7 hetesen mentem először dokihoz, szinte biztos voltam benne, hogy van szívhang, hát arcomra fagyott a mosoly, amikor azt mondta, hogy terhességnek terhesség, de nincs szívhang. Tegnap voltam ellenőrzésen 8 hetes és 3 napos a terhességem és már volt szívhang is. Az elmúlt 1 hét katasztrófálisan idegtépő volt. de most már megnyugodtam egy kicsit. Próbálj pozitívan gondolkodni, beszélj a picurhoz, hogy kapaszkodjon,mert nagyon szeretnétek őt. Pihenj sokat!
Az első babánkkal 14 hetesen véreztem, de nagyon, hála Istennek nem volt semmi gond, nagyon örültem, amikor megmutatták uh - n, hogy lüktet a pici szíve. 1 hétig voltam kórházban, aztán itthon pihengettem, 37 + 6 naposan szültem.
Remélem, most sem lesz semmi gond, kitartást nektek is!
ugyan így voltam én is! Kettő babát látott, de azt mondta az egyik pici olyan gyenge valószínű felszívódik, ekkor voltam 5 hetes, rá egy héttel elkezdtem vérezni, visszamentünk az egyik picivel minden ok volt, volt hallható erős szívhang, de a másik sajnos már nem volt velünk! Én duphastont kaptam napi 2szemet szedtem a 12.hétig, és pihenni kellett sokat!! Azóta 19 hetesek vagyunk kisfiú lesz és már jeleket is kapok ha jól érzi magát rugdos a kis drága!!
Én is nagyon féltem, első baba azt se tudtam, mikor mit kell csinálni...de minden rendben lett és alig várom hogy megszülessen!!
Nagyon drukkolok neked és biztos veletek is minden rendben lesz!!
ma 12:46
Lehet azért írjuk, mert ismerjük a gyógyszert, és tudjuk, mire való. Ismerem a panangint, és volt részem fenyegető vetélés miatt felírt gyógyszerben is, ezért írtam, amit írtam.
De tessék:
"
A Panangin filmtabletta hatóanyagai fontos szerepet játszanak a különböző anyagcsere- -folyamatokban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer működésében. A gyógyszer bizonyos idült szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), bizonyos szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére, továbbá a táplálék magnézium és kálium tartalmának kiegészítésére szolgál."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!