Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Ugye megmarad a...

Lányok! Ugye megmarad a babám? Kéne egy kis bíztatás.

Figyelt kérdés
6+2 hetes terhes vagyok, tegnap óta enyhe rózsaszínes folyásom van. Elmentem az orvosomhoz, aki csinált UH-t. Azt mondta, hogy úgy tűnik, hogy ikerterhességnek indult, de az egyik baba "feladta". A másik 4,2 mm és van szívhangja. Adott Panangint és azt mondja pihenjek, jövő héten meglátjuk. Közben pedig iszonyatos hányingerem van 0-24 órában.
2010. szept. 22. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12:58-as vagyok!! Szedd a gyógyszert amíg kell pihenj pihenj és pihenj, pár napig csak amit muszáj azt csináld meg otthon(fürdés, wc :) ) és minden rendben lesz, úgy állj hozzá hogy semmi baj nincs szívhangja van, erős pici Ő jönni akart hozzátok, nem fog otthagyni, titeket választott!! Pihenés, pihenés és kitartás!!
2010. szept. 22. 13:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,mert azzal ártasz a kicsinek.6 hetesen nekem is ez volt és a 9. héten mentem az orvoshoz és azt mondta,hogy ketten voltak.Általában minden terhesség úgy indul,hogy 2 vagy 3 magzat van,de csak ritkán születik meg mind,a terhesség korai szakaszában általában a gyengécske embriók felszívódnak,ezt enyhe vérzés kíséri.Ha van szívhang az csak jót jelent,pihenj sokat és semmi stressz.Tudom könnyű mondani,mert már ilyenkor is nagyon aggódsz a kis életért aki benned növekszik,de tudd,hogy annak a babának meg kell születnie és meg is fog.Boldog babavárást 8hetes kisfiú anyukája
2010. szept. 22. 13:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szedtem Panangint. Az a folyásra jó, el fogja mulasztani. Én az első trimeszterben végig szedtem.
2010. szept. 22. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Biztos nem lesz semmi baj, ne aggódj. És szerintem is tudja az orvos, hogy mit mire ír fel. Én 8 hetes terhes vagyok, és nekem is van egy enyhe barnás folyásom. Megnézték ultrahangon, nagyon szép szívhangja van, egy kis leválást látott az orvos, de azt mondta, hogy pihenjek és szedjek magnéziumot. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, sőt mondtam, hogy a héten repülőgéppel elutazom, és arra is mondta, hogy lehet, csak a magnéziumot szedjem. Én is megijedtem, és azért még mindig nem vagyok teljesen megnyugodva, de nem lesz semmi baj. Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor csak arra kell gondolni, hogy jönni fog és minden rendben lesz :) Majd írd meg hogy vagytok.
2010. szept. 22. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Jajjj, ne hallgass a sok laikusra! A Panangin= Magnézium!!!

Ne ess kétségbe, nyilván az dokid jóval informáltabb szülészként a szakmában, mint az itteni kismamák...

Boldog babavárást!

16 hetes km

2010. szept. 22. 15:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia.Nálam is dettó ez volt 2éve,ikerterhességnek indult,és én is a 6.hét közepén elkezdtem vérezgetni(barnás volt),azonnal doki,kaptam Duphastont+rutascorbint szedtem 3*2,és sok pihi.Sajna az egyik baba elment,de a nagy fiam már elmúlt 2éves:-).Most gyúrunk a tesóra,remélem most nem lesz gond.Sokat pihizz és pozitív hozzáállás(nagyon fontos),tudom,hogy nehéz,de tényleg segít.

Üdv

2010. szept. 22. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is pont igy jártam, nálam is valószinű másik baba is lett volna, de nem tudta 100 százalékra megmondani a doki. Én viszont rendesen véreztem pedig aznap bevettem az 1. Duphastont. Nagyon megijedtem mert előtte 1 hónappal is igy ment el a babám. Utána még többször is barnáztam a tabi mellett is de csak nagyon gyengén. És most itt szuszál a karomban a kisfiam. Nyugodj meg és ne gondolj rosszra, nem lesz semmi baj. A barna folyás nem feltétlenül jelent rosszat, én már csak tudom, 3 babót hordtam igy ki. :-)
2010. szept. 22. 16:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok bíztatást. Igyekszem pihenni. Bár már szalad az egész ház, egy csomó mindent kellene csinálni, de most csak a baba érdekel. Szerencsére már csak tegnap reggel volt egy kb. 1 forintos nagyságú rózsaszínes folt, azóta semmi. Remélem, ez jót jelent. Jövő héten megyek vissza a dokihoz.
2010. szept. 23. 10:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor ezek szerint ma már nincs is folyásod? Az nagyon jó! Ne érdekeljen, hogy hogyan néz ki a lakás, ha már jobban vagy és nem kell annyit pihenned, behozod a lemaradást. szerintem nem kell 9 hónapot végig fekve töltened. Most még azért pihenj, de szépen lassan behozod a dolgokat. Lesz rá időd.

Jó egészséget és sok boldogságot! Nagyon sok bíztató választ kaptál. :)

2010. szept. 23. 12:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen, hál' Istennek már 2 napja nincs rózsaszín folyásom, csak fehér, de az előtte is volt. Remélem, hogy most már elmúlt a veszély, azért még pihenek, főleg azért, mert a szörnyű hányingertől és hányástól mozdulni sem igen bírok. :(

Köszi mindenkinek a válaszokat és a bíztatást.

2010. szept. 24. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!