Ezután megmarad a babám? SOS?
Szia!
Én a 5. héten véreztem :( Épphogy kiderült el is kezdődött a rémálom! :(
Én utrogestánt(ugyanaz, mint a duphaston) meg magnéziumot kaptam és szigorú pihenés!Két hét múlva kontroll!Nálunk hematóma volt!
A 7. héten mindent rendben talált az orvos, de a gyógyszereket a 12. hétig kellett szednem, majd fokozatosan elhagyni!Aztána 2. trimeszterben semmi de semmi problémám nem volt!
Madj sajna 31 hetesen kezdődött a rémálom újra, de nem függ a kettő össze!
Már 22 hós a lányom,most újra babaát várok 9 hetesen probléma nélkül, én nagyon féltem hogy újra kezdődik!
Nagyon sokat beszélgettem akkor a babámmal, hogy remélem egészséges és velünk marad! :)és hogy nagyon szeretjük, drukkolok, hogy erős legyen! :)
ÉS persze nagyon nagyon sokat pihentem!De megmaradt!
Próbálj megnyugodni, és reméljük nálatok is hat a gyógyszer! :)
Én is nagyon kétségbe voltam esve, de megoldódott!Tudom így utólag már könnyű, de higgy benne TE is!
Jobbulást, és sok boldogságot egészséget kívánok Nektek!
Most a sírással és az idegeskedéssel teszed a legrosszabbat. Tessék lefeküdni, bekapcsolni a tv-t v olvasni, esetleg beszélgetni valakivel és türelmesen kivárni, amíg a gyógyszer hat. Több kismama esik át ezen mint gondolnád. Van, aki még kórházba is kerül és mégis kihordja a babát.
Jó egészséget és nyugi! :)
A nagyobb gyereknél én is véreztem a 9. héten.
Semmi baja nem lett.
Csak nyugodj meg!Az legyen az első! Én 8.héten bevéreztem,másnap irány a kórház.UHt csináltak,megvolt a magzat és csak úgy dobogott a kis szívecskéje.Azóta megszületett,holnap után lesz 7 hónapos.
Nálatok is minden rendben lesz,hidd el,csak ne sírj,ne izgulj,ne idegeskedj!
Szia! Az én esetem épp a másik véglet, de talán ad egy kis erőt, hogy mennyit bír a baba is meg a mama is, ha muszáj.
Ő a második picim, a tesója 1 éves, 2.-on lakunk, lift nincs. Naponta egyszer, de inkább többször cipelnem kell a nagy kicsit a babakocsival együtt, meg amit a boltból hozunk. Lehet viccesen hangzik, de mielőtt nekiindulunk, mindig megkérem a picit, hogy erősen kapaszkodjon odabenn :). Eddig hálistennek minden a legnagyobb rendben, pedig pihenni nem is igazán tudok, sokszor órákat kell sétálni is. Mindeközben pedig ott van a fejemben, hogy szegény anyukám több babát is elveszített, ismeretlen okból...
A gyógyszerek segíteni fognak, meg a nyugalom, és te saját gondolataid is, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!