Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezután megmarad a babám? SOS?

Ezután megmarad a babám? SOS?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 8hetes kismama vagyok. Tegnap barnás vérzésem volt, rohantam a kórházba este, pont a fogadott dokim volt ügyeletbe. Megvizsgált, majd megultrahangozott, azt mondta, hogy a picivel minden rendben, van szívműködés, a méhnyálkahártya van elvékonyodva. Írt fel Duphaston gyógyszert 3*1et, és Rutascorbint kell még mellé szednem szintén 3*1-et. Járt már valaki így? És ha igen akkor megmaradt a babája? Kérlek írjatok, mert tegnap óta csak sírok, és teljesen kétségbe vagyok esve. Két hét múlva kell visszamennem a dokihoz, de azt mondta, hogy addig bármi történhet. 3-dik babám lenne. A két fiaimmal semmi probléma nem volt a terhesség alatt.
2011. okt. 5. 21:32
1 2
 11/15 Atroposz ***** válasza:
Kérlek ne sírj, pihenj foglald le magad valamivel és csak pozitívan gondolkodj.Az a baba meg fog születni!
2011. okt. 6. 08:21
 12/15 anonim ***** válasza:
3 babát hordtam úgy ki hogy a 17 hétig barnáztam (volt hogy véreztem). Mind 3 egészségesen születtek meg. :)
2011. okt. 6. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon aranyosak vagytok:) mindenkinek köszönöm a megnyugtató válaszokat. már nem sírok, összeszedtem magam, és pozitívan állok mindenhez. de nektek is fájdogált a hasatok alja? mert az enyém fáj.
2011. okt. 6. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Tegnap 22.03.-as vagyok!

Nekem fájdogált!! Kb. 7 hetesen meg is ijedtem mert az elsőnél nem emlékeztem ilyenre de elkezdtem gyorsan a magnéziumot és utána elmúlt.

Nyugi!! Én ismerek két olyat aki huszonakárhány hetesen vérzett be és mindkettőnek megszületett a babája csak pihenniük kellett. Meg lehet, hogy gyógyszert is kaptak azt már nem tudom. Azért az is elég ijesztő lehet.

2011. okt. 6. 18:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Hát nekem sem volt az előző terhességeimmel semmi, ezért félek nagyon. De az mitől van, hogy el van vékonyodva a méhnyálkahártya? Mert a dokim mikor uh-ozott, akkor mutatta, hogy az egyik oldalon vékony a m.hártya.
2011. okt. 7. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!