40+3hetes vagyok. Meddig hagyják túlhordani általában a babát? Mikor indítanak?
Melyik kórház?
Én a Szent Imrében születem...
Ott úgy van, hogy a betöltött 41, héten kell befeküdni, és még max. egy hetet várnak, ha minden ok.
írta a kismama hogy zárt a méhszáj ,és ha zárva van nem tudnak amnioszkópiát csinálni,.
tapasztalat magamon,,
a szülőszobán kaptam 40 + 4 naposan oxitocint hogy legalább annyira táguljak ki hogy megtudják nézni a magzatvizet, de tiszta volt,
viszont rá 2 napra már belekakált és meg is indult a szülés, nyákdugó kíséretével 40 + 6 napon.
41 hetesen nulla fájás, ctg-m olyan sima volt mint egy vonalzó, több adag oxitocinra és mellbimbó birizgálós vizsgálatra is nulla volt a reakcióm, tökéletesen zárt méhszáj. Dokim azt mondta vagy így vagy úgy de másnap indítják a szülést. Aznap éjjel teljesen magától beindult, tényleg egyik percről a másikra, semmi de semmi előjele nem volt, és első fájástól az utolsóig 4 óra alatt megvolt a babám, gyönyörűen tágultam, dokim is csak pislogott:)
Ha a baba jól van, türelem, tudja ő mikor kell kibújni:)
Könnyű szűlést!
Szent imreben problemas terhesseggel is csak a 41.heten inditottak...ott kivarnak a vegsokig!
De szerintem barhol szulsz,1 heten belul tuti babazol!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!