Meddig engedik túlhordani?
10-14 nap ha nincs baj.
De ez orvos függö, általában ha magán dokid van akkor az megszüleszt amikor ügyeletes és kevés a munkákja azon az éjszakán.
nálunk úgy volt hogy 10 nap után beküldtek a korházban, ott egy lassu indítás lett volna ami akár 4 napig is eltart és ha addig nem szülök meg akkor császár. de mikor bemnetem a vizsgálattol beindult a szülés, így semmit nem kaptam.
Nálunk 14 nap a max amit engednek de csak akkor,ha minden rendeben van a babával és a mamával is de az első válaszolót helyesbíteném:a végén sem kötelező a császár,csak megindítják a szülést.Én most vagyok 41+4 napos és én is félek egy kicsit az indított szüléstől(pedig második baba,igaz,az első jött magától),nagyon remélem,hogy még ebben a pár napban megindul magától.Mondjuk nekünk eddig minden NST,labor és amnioszkópia teljesen tankönyvi eredményű de persze már naponta járunk vizsgálatokra.
Az Örs-ről sajnos nem tudok konkrétumot.
Kistarcsan azt mondtak max 6nap.nekem minden rendben volt.viszont tulhordtam.5napon befektettek.este kaptam prostint.ez egy kup.ami 6-8ora mulva osszehuzodasokat general.valakinel ez beinditja a tagulast valakinel semmi hatasa.tehat ez nem igazan szules inditas.nekem hatott. masnap reggel jottek a fajasok
10kor mar ket percesek voltak.11 kor burkot repesztettek ez 13.20kor megszuletett a fiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!