Meddig engedik a babát túlhordani? Mikor szokták a kismamát befektetni abban az esetben, ha minden vizsgálat rendben van?
Az én dokim +1 hetet mondott.
Üdv, 28 hetes kismami
Ne félj!! A túlhordást kórháza válogatja, vagy egy hét, vagy 10 nap, de max 2 hét.! Annál tovább nem engedik. És túlhordás alatt már nem feltétlen nől a baba, sőt, van hogy veszít súlyából . A becslésre meg nem kell adni, sokszor tévednek!
Befektetni sem mindenhol szoktak, van ahol csak előző nap kell bemenni, engem az napra hívtak be, de előbb megszültem.
BEszélgess a babáddal, ki fog bujni:-))
A 42. hétig.
De ha csak 1 centire is kitágulsz időben, akkor viszont megindítják. Legalábbis eddig az összes ismerősömnél így volt.
Tudom hogy ez kórházfüggő dolog, de kiváncsi voltam ki mit tud. Holnap töltöm be a 41. hetet, és reggel megyek a 4. magzatvíz vizsgálatra. Már nagyon szeretnék szülni.
Sok sikert kívánok Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!