Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig engedik a babát túlhord...

Meddig engedik a babát túlhordani? Mikor szokták a kismamát befektetni abban az esetben, ha minden vizsgálat rendben van?

Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximum a 42. hétig, de az orvosok nem várnak annyit. Ált. 1 hetet hagynak, van aki annyit sem, de hivatalosan a 42. hétig kell várni.
2008. szept. 21. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim +1 hetet mondott.

Üdv, 28 hetes kismami

2008. szept. 21. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor reménykedem, hogy hét elején megszülhetem a kisfiam. Nagyon félek attól, hogy túl nagy lesz a baba, mert már a 36. héten azt mondta a doki, hogy átlagosnál nagyobb. Ráadásul faros is. Nem szeretnék szétszakadni teljesen.
2008. szept. 21. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj!! A túlhordást kórháza válogatja, vagy egy hét, vagy 10 nap, de max 2 hét.! Annál tovább nem engedik. És túlhordás alatt már nem feltétlen nől a baba, sőt, van hogy veszít súlyából . A becslésre meg nem kell adni, sokszor tévednek!

Befektetni sem mindenhol szoktak, van ahol csak előző nap kell bemenni, engem az napra hívtak be, de előbb megszültem.

BEszélgess a babáddal, ki fog bujni:-))

2008. szept. 21. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A 42. hétig.

De ha csak 1 centire is kitágulsz időben, akkor viszont megindítják. Legalábbis eddig az összes ismerősömnél így volt.

2008. szept. 21. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez kórházfüggő dolog, de kiváncsi voltam ki mit tud. Holnap töltöm be a 41. hetet, és reggel megyek a 4. magzatvíz vizsgálatra. Már nagyon szeretnék szülni.

Sok sikert kívánok Mindenkinek!!!

2008. szept. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!