Ha volt már egy császárom és nem indul meg a 40. hét végéig a szülés mire számítsak? Indítanak, engedik túlhordani, vagy újabb császár?
Nekem az első is császár volt és most pár hete a második is. 41. héten született a második babám (várnak vele picit) hátha megindul, ha nem túl kevés idő telt el a 2 terhesség között. Indítani csak burok repesztéssel tudnak, oxitocint nem kaphatsz, mert szétrepedne a méhed tőle. Ha nem indul el magától akkor nagy valószínűséggel császár újra.
Nekem az volt! Viszont sokkalta könnyebben viseltem, mint az elsőt. Másnap szinte már a mini maratont is lefutottam volna! :)
A 2 gyerkőc között szinte ugyanennyi idő van, mint nálatok lesz. Nálunk 2 év 7 hónap.
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok! :)
Szia nekem 4 év lesz a két császár között, pont a héten beszéltem az orvosommal és nekem azt mondta ha magától nem indul be a 38. legkésőbb a 39.hétig akkor ismét császármetszés lesz. Nekem az első baba 4350 gramm volt és ettől fél a legjobban az orvosom hogy ismét ilyen nagy lesz a baba.
Ahány kórház annyi szokás.
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!