Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy egyszerűen...

Normális, hogy egyszerűen olyan szinten megfekszi minden kaja a gyomromat? Pedig keveset eszem, mégis oly mintha egy sziklát ettem volna.13 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Nincs hányingerem, meg semmilyen tipikus panaszom amúgy. Csak fáj a mellem.
2008. ápr. 21. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt nevezik émelygésnek.én nem sziklának éreztem,hanem mintha étolajat ittam volna.
2008. ápr. 21. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

"sajna" az elkövetkezendő 9 hónapban át kell formálnod az étkezésed. Csak nagyon kis mennyiségeket lehet egyszerre magadhoz venned. De gondolom ezt már sok mindenkitől hallottad. Inkább 2 óránként (v. óránként) egyél 1-2 maroknyi kaját, mert egyre növekvő méh nyomja felfelé a gyomrot és ezért érzed mintha sziklát nyeltél volna. Amúgy én a 11.hétig nagyon nem is kívántam enni a hányinger miatt, most hogy elmúlt már tudnék enni de nem bírok mert valóban kis léggömbnek érzem magam ha többet eszem a kelleténél. Próbálj laza kaját (főzelék,joghurt,gyömölcs) enni és kevés kenyeret pl.

19.hetes kismami :))

2008. ápr. 21. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!