Mit igyak már? Egyszerűen semmi nem veszi el a szomjamat?! 17 hetes vagyok.
Ittam rengeteg vizet, teát, meg limonádét. De azt hiszem, "megártott". Talán a sok citrom benne, vagy az, hogy tényleg rengeteget ittam: hasmenésem lett.
De már néhány hete így vagyok ezzel, de hogy most itt ez a meleg....
Ti miket isztok? Valami házi gyümölcslé? Tippek?
(mondjuk úgy érzem, a jeges kóla lenne a legjobb.....)
Szia! Én terhesség előtt nem szerettem a szénsavas ásványvizet, de a 3. harmadban állandón azt kívántam sok-sok citromlével, cukor nélkül. Kólát is ittam, ha azt kívántam, meg ízesítetlen zöldteát hidegen. Én is voltam úgy olykor, h már majd szétpukkant a hasam a sok folyadéktól, amit megittam, de mégis szomjasnak éreztem magam. Aztán egyszer csak ez is, mint a többi terhességgel járó nyavalya elmúlt.
37 hetes km
Köszi a válaszokat :)
Persze, azért szoktam kólát inni, de igyekszem nem túlzásba esni. Első terhességnél nem vontam meg magamtól semmit, amit megkívántam, jöhetett. Meg is lett az eredménye..... Most nem szeretnék ebbe a hibába esni, úgyhogy igyekszem visszafogni magam....
Lehet, veszek itthonra egy rekesz szódát..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!