Mit csináljak a sok lány ruhával amit kaptam, mert egyszerűen nem értik meg, hogy fiút várok?
add el! vagy add nekem :P
vatera, teszvesz, zsibvásár, expressz, stb. 100-200.-os darabáron biztos el lehet adni, ha szépek még többért!
Az unisex kategória otthon (az ötödik pelenkázás után) kicsit tágítható. Nem baj, ha a piros bodyn rózsaszín pillangó van! Pulcsi alatt nem látszik.
Kereshetsz a közeletekben olyan kismamát, aki most pl. kislányt vár, de van egy nagyobb fia, akitől sok fiúruha maradt. Lehet csereberélni. A védőnő segíthet.
Nálunk havonta rendeznek bababörzét. Eladni nem nagyon tudnak a kismamák, de ahogy láttam, ott is folyik a cserebere.
Az én kisfiam már 21 hónapos.Mi is annak idején egy csomó lányos ruhát kaptunk,de inkább színben,mint fazonba. Amikor terhes voltam nem nézettük meg,hogy milyen nemű lesz a kicsi,mert a férjemmel úgy gondoltuk,hogy csak az a legfontosabb,hogy egészséges legyen.
Mi is kaptunk mindenhonnét ruhákta,full rózsaszínűeket is.Én simán ráadtam a fiamra,csak a csipkéseket nem. Még három rózsaszín bodyja is volt!Itthonra teljesen mindegy mibe van,tehát ami lányos volt,azt is hordtuk. Az uniszex ruhákat is. lila.bordó vagy narancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!