Mit éreztetek mikor kiderült hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
Lelkiekre gondolok. És hány évesek voltatok akkor? És párotok mit szólt? Mióta voltatok együtt? Terveztétek?2012. máj. 5. 12:32
11/15 anonim válasza:
Nagyon boldogok voltunk mindketten! Én konkrétan nem akartam elhinni, h végre pozitiv lett a teszt így egyből lefotóztam meg videóztam, h vajon tényleg látszik e. (elég határozottan látszott), de mivel volt pár pofára esés, annyira hihetetlen volt! :D Tervezett baba volt, kb másfél év után sikerült.
Sírtam örömömben, férjem első megnyilvánulása és reakciója az volt, h hazaszaladt a munkából és hiába hajtogattam, h nincs semmi baj, nem fáj semmim.. nem érzek semmit másnak, azt hajtogatta, h aludjak, ne csináljak semmit..(persze később rájött, h nem kell egész nap feküdnöm szerencsére) Nagyon aranyos volt :)
12/15 anonim válasza:
ja, mindketten 26 évesek voltunk. Ez kimaradt.
13/15 anonim válasza:
Oromot,félélmet,pànikot,bizonytalansàgot,boldogsàgot...hirtelen ezek az érzések cikàztak a fejembe. :)) 30éves vagyok,elso baba. A férjemnek konnybe làbadt a szeme az oromtol,felkapott és 'agyon csokolt',utàna korbe tàncolta a nappalit :D 4éve vagyunk egyutt,lassan màsfél éve vagyunk hàzasok.A baba tervezett volt,csak meglepodtunk,mert nagyon gyorsan jott,a 2.probàlkozos honapba màr 'betoppant' a kisasszony :) most vok majdnem 6honapos,aug.végére vàrjuk.
14/15 anonim válasza:
Uccso vok,a férjem 33éves,az lemaradt.
15/15 anonim válasza:
Én el se hittem,ezért lett két teszt csinálva.21éves vagyok 19hetes lassan a pici a pociba.Párom 31.És 5hónapja se voltunk együtt,mikor történt a dolog és lett a pici.Nem terveztük.Most voltunk 8hónaposak nemrég.És 8hónapja élünk együtt majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!