Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig fajt a melletek?

Meddig fajt a melletek?

Figyelt kérdés
Szamomra az igazan pihenteto alvas kb. hason fekve van. Meg ha valamiert nehezen tudok elaludni, akkor is valaminel fogva hasin fekve a legkonnyebb. Ez viszont most nem igazan megy a melleimben erzett fajdalom miatt.
2012. máj. 4. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Detto! Máshogy el se tudok aludni, csak hason fekve. Megkérdeztem a dokim, hogy ez baj-e, mondta, hogy ameddig lehet, addig nyugodtan, majd úgy is érezni fogom, ha nem esik jól. Hát kösz, kb már akkor nem esett jól a mellfájás miatt. Erre azt mondta, hogy a mell bizony végig fáj, néha szünetelhet, vagy enyhülhet, de azért ott van. Nekem azt tanácsolta, hogy ha nem megy, akkor szerezzek be egy szoptatós párnát, ami egy hosszú, keményebb, hengeres párna, amit a két végénél össze lehet kapcsolni. Ha a két végét nem kapcsolod össze és oldaladon fekve a lábad közé kapod, úgy, hogy a másik vége a fejednél legyen, akkor a pocid pont belesimul. Ez kicsit kárpótol a hasonfekvés hiányáért, ráadásul később még sokkal hasznosabb is lesz.
2012. máj. 4. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem kb. a 8. hétig fájt rettentően a mellem.

Most vagyok 10 hetes, szinte alig fáj, inkább a hajnali órákban érzem jobban, napközben szinte semennyire.

2012. máj. 4. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, én 39 hetes vagyok, és csak fokozódik.
2012. máj. 4. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!