Hány hetes korotokig fájt a melletek? Ha a 6. héten elmúló félben van bajt jelent?
Nekem a 9. hétig fájt. De a 6. hét után már olyan volt, hogy 2 napig semmi, aztán érintésre megint felszisszentem. :)
Nyugi! Minden rendben lesz! :)
A tünetek nem függnek össze a baba állapotával! Sajnos van tapasztalatom ezügyben! :(
Szia!
Nem jelent feltétlenül bajt, ne aggódj!
Nekem pl alig feszült és mostanra még enyhébb. Addig is csak a karom felöli része volt érzékeny, mégis minden rendben velünk. Mindenki más tüneteket produkál, egyénfüggő.
Boldog babavárást! :)
Üdv.
20 hetes km
Szia!Nekem a 12.hétig,de annyira,hogy aludni sem tudtam tőle,mivel nagyon sokat nőtt és hírtelen.De voltak napok,amikor én is nyomkodtam mert nem fájtak egyáltalán,aztán duplán visszakaptam.:)
Most már csak a bimbó érzékeny és sötét barnára színeződött.
22 hetes pocis
Egyet értek az utolsó válaszolóval.
Nekem is nagyot nőttek a melleim az elején és nagyon érzékenyek voltak. Aztán elmúlt, s majd kis idő múlva ismét előjött a kellemetlen érzés. 14hetesen megint megszűnt, s most egy hete ismt alig bírom még a ruhát is elviselni magamon.
Szóval elképzelhető, hogy csak átmeneti ez az állapot.
Az viszont biztos, hogy ez a babára nincs kihatással!:-)
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!