Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes pocakos korotokig...

Hány hetes pocakos korotokig tudtatok hason aludni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
20.
2011. júl. 2. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem már a 10.hét körül volt egy olyan érzésem,hogy nyomom a baby-t,persze ez nem így van,de mégis olyan fura érzés.
2011. júl. 2. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kb.félidőig azaz 18-20 hét.Akkor kezdtem gömbölyödni és már kényelmetlen volt.Gondolom ez emberenként változik,kinek előbb vagy utóbb,majd kialakul.
2011. júl. 2. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 5.-től 17. hétig nem tudtam mert fájt de aztán egyik napról a másikra ez elmúlt és a 25. hétig vígan aludtam hason. De van olyan ismerősöm aki még a szülőszobán is hason fekve pihent...
2011. júl. 2. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Én most is hason alszom, vagyis félig hason. Kispárna ahasamnál, az egyik lábm kinyújtva, a másik felhúzva. Másképp nem is tudnék aludni. De igy olyan jókat alszok napi 8-10 órákat.

37 hetes km

2011. júl. 3. 04:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Én 23. hetes vagyok. És azért aggódok, mert semmit nem érzek, ha hason fekszek. Nincs fájdalom, nincs nyomás. Szokott a párom húga nagyon óvatosan masszírozni (gyógymasszőrnek tanul), és ki kell párnáznia a hasamat, hogy normálisan meg tudja masszírozni, annyira lelapul a hasam, ha hason fekszem :( Ilyenkor hova mászik a babám???
2011. júl. 4. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy természetesen a derekamat masszírozza, nem a hasamat, szóval csak úgy tudja normálisan megközelíteni a derekamat, ha pakol a pocakom alá párnát, különben szinte belelapulok az ágyba.
2011. júl. 4. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Kismamának nem szabad a derekát masszírozni mert alhasi vérbőséget okozhat ami vetélést vagy koraszülést eredményezhet!
2011. júl. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!