Kedves kismamik! Érdekelne, hogy még mielőtt megtudtátok, hogy baba van a pocakban, már fájt előtte is a melletek, vagy ez a tünet csak utána kezdődött?
Aznap, amikor megcsináltam a tesztet furcsa volt, hogy izomláz van a mellemben. Nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hiszen tanítványomat emelgettem, gondoltam azért fáj. Ez a furcsa fájdalom (már ha annak lehet nevezni) még a mai napig megvan ha megnyomom oldalt.
21 hetes kismami
Nekem mindig fájt mensi előtt a mellem, egészen addig amíg meg nem jött. Amikor babás lettem, akkor pé után fájt a mellem pár napig, majd elmúlott - ami gyanús volt, és meg is nőttek eléggé, majd mensi idején megint elkezdtek fájni. De akkor már tudtam hogy babás vagyok. :)
9 hetes km
nekem mindíg is pé után pár nappal kezdődött a mellfájás,és mikor babás lettem ez akkor sem volt másképp.nem is fájt máshogy mint menszi előtt,tehát én egyáltalán nem gyanakodtam.nőni is csak 17 hetesn kezdett egy kicsit,és még a mai napig ugy fáj mintha meg akarna jönni.
21 hetes km
Szia! Nekem a (feltehetően)a beágyazódás napja után már egy nappal elkezdett fájni a mellbimbóm. Majd napról napra jobban fájt az egész mellem. És beigazolódott a gyanúm, mert tényleg a babóca miatt fájt.
Sok egészséget kívánok!
9hetes kismami
Igen, kb jo egy hettel a menzes varhato idopontja elott,
de ez tobb baratnomnel csak a normal havi menzes jelzese volt, ezert en sem gondoltam, hogy majd pozitiv lesz a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!