Edingo kérdése:
Nekem 2hete kesik. Voltam orvosnal es azt mondta, h van ott valami, es h jovoheten menjek vissza, mert nemtudta pontosan meg, h mi az. Csinaltam teszted, de az negativ lett 2x is. Tevedhet a teszt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:11
1/6 anonim válasza:
Hallottam olyat hogy valakinek nem mutatta ki a teszt a terhességet.Lehetett késői peteérésed is azért nem tudta rendesen megállapítani a doki.
2/6 anonim válasza:
Nekem se mutatta ki se a teszt sem az UH..pedig már kb. 2 hetes voltam :)
3/6 anonim válasza:
Utolsót kijavítanám, olyan nincs, hogy 2 hetes terhesség, mivel a terhességi kort az utolsó menstruációtól számolják, és onnantól a 2 hét kb pont az ovuláció ideje.
Ha a megtermékenyüléstől számoljuk a 2 hetet, azt se nagyon tudja még kimutatni az UH, mert olyan pici még akkor az embrió. Érzékenyebb tesztek kimutathatják már ilyenkor, de nem mindegyik, szóval az elég korai időpont.
Kérdező, ha 2 hete késik, akkor már ki kéne mutatnia a teszten, és az ultrahangon is kéne látszania, ilyenkor már elvileg 6 hetes terhes lennél. Szerintem nem vagy terhes, de azért mindenképpen menj vissza az orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
csinaltam meg egy tesztet a kontrolcsik eros lett a masik pedig halvany.
2012. máj. 2. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!