Olyan gondom van hogy március 9-én kellet volna meg jönni de még mai napig nem jött meg. Csináltam tesztet de negativ lett, az alhasamban enyhe szurást érzek idökönként. Lehetek terhes a attol hogy a teszt negetiv?
Szia!
Nekem január 1-én kellett volna megjönnie, nem jött meg. Január 6-a körül csináltam tesztet negatív lett. Gondoltam várok még egy pár hetet, ki tudja, lehet hogy csak a szervezetem őrült meg :) Februárban csináltam 3 tesztet, pozitív lett mindegyik. Most 11+2 -os kismama vagyok. Szóval nyugi, várj egy kicsit, aztán csinálj tesztet. Én szurkolok :)
Szia! Szerintem is mindenképp menj el orvoshoz, hogy kiderüljön mi lehet a gond, vagy ahogy írták mások, lehetsz babás, csak túl korán teszteltél.
Nekem tavaly volt hasonló esetem, mikor az influenza elleni oltástól 2 hetet késett (csináltam tesztet, negatív lett), a nőgyógyász semmi problémát nem talált, és a tünemény háziorvosom nyugtatott, hogy szinte "bármi" befolyásolhatja a mensit.
Sok sikert kívánok, próbálj meg nem idegeskedni! Mindenképp írj, ha tudsz már valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!