Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy van ez? Az egyik program...

Hogy van ez? Az egyik program ugy számolta ki hogy 6 hetes vagyok ma a másik pedig hogy 3 hét 1 nap.

Figyelt kérdés

Két program a 6 hetet irta itt a neten,a másik pedig hogy 3 hét 1 nap...Akkor most hogy van ez elmagyarázná valaki?

Hétfőn megyek dokihoz addigra mennyi idős leszek?Lesz szivhang?Máj 12.én volt az uccso mensi első napja 34 naposak a ciklusaim jun 1 én volt ovu.Segitsetek lécci...

2009. jún. 23. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért lehet zavaros az idő, mert más a terhesség ideje és más a magzat kora. De a két időpont között kb 2 hét szokott lenni.

A dokik a terhességet a menses első napjától számolják, így a terhesség 40 hét (280 nap), de a baba 38hetesen jön ált. a világra (266 nap). Az ok: normális ciklusú nőnél (28 nap) a peteérés a 12-14. napon van, s így körül a megtermékenyülés is. S ha visszaosztod, a 38 hét az majdnem napra pontosan 9 hónap.

A doki perzse UH-gal módosíthat, mert ha nem 28 napos volt a ciklusod, akkor tévedhet a kalkulátor. Hisz lehetett hamarabb is, vagy jóval később is peteérésed.

Én anno kaptam egy ilyen kalkulátort, a szerint ma lépsz pont a 6. hétbe, s a szülés várható időpontja 2009. 02. 17.

Elképzelhető, hogy lesz szívhang is, de ha nem, ne ijjedj meg. 2 hét műlva visszarendel a doki, akkor már tuti látni/hallani fogod.

Gondtalan és boldog babavárást neked!

26 hetes km

2009. jún. 23. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Nagyon sokat segitettél...:-))

Boldog babavárást és könnyű szülést!

2009. jún. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!