Hogy van ez? Az egyik program ugy számolta ki hogy 6 hetes vagyok ma a másik pedig hogy 3 hét 1 nap.
Két program a 6 hetet irta itt a neten,a másik pedig hogy 3 hét 1 nap...Akkor most hogy van ez elmagyarázná valaki?
Hétfőn megyek dokihoz addigra mennyi idős leszek?Lesz szivhang?Máj 12.én volt az uccso mensi első napja 34 naposak a ciklusaim jun 1 én volt ovu.Segitsetek lécci...
Szülés várható időpontja: 2010-02-15
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-05-26
Betöltött hét: 6
Hátralévő napok száma: 237
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
GS (petezsák): 16 milliméter
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter
Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként.
Gratulálok!
Jún 1 ovu, akkor voltatok együtt? Elvileg akkor 6 hetesnek kell lenned. Ma töltötted be, ha minden igaz.
Jövő hétfőn 6+6 napos leszel. Ilyenkor már szokott lenni szívhang általában.
Minden jót!
9 hós anyukája
Szia!
Milyen programmal számoltad?Én is kiszámolnék egy két dolgot.Megadod a címet?
Szia! Nekem május 8-án volt az utolsó menstruációm. Én hétfőn voltam a dokinál. A naptár azt mondta, hogy már 6 hetes vagyok, de az uh alapján még csak 5 hetes és 3 napos. Nem volt még szívhang így két hét múlvára rendelt vissza.
Az alábbi linkeken tudsz számolgatni:-) :
Boldog babavárást:-)
Hu köszönöm a sok választ csajok akkor már eligazodtam.
Aranyosak vagytok hogy ennyien irtatok.Én a googléba irtam be hogy terhesség kalkulátor és onann számoltam ki.Ami a 3 hetet számolta az ilyen rozsaszin kék www.lenotre.huMégegyszer köszönöm aranyosak vagytok hogy ennyien irtatok.És bocsi hogy ilyen későn irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!