Mikor kezdtétek felszedni a mamihusit?
Hát nem tudom, ez annyira változó... 7 kilót híztam, előtte is vékony voltam, csak a hasam nőtt. Kívánós is voltam, nem tudom mikortól, de nem kell megenni mindent, amit meglátsz, és ennyi. A 14. hétig én is csak fogytam.
38 hetes kismama
Változó:lányommal összesen 9 kg-t híztam, ebből a fele kb. az utólsó 2 hónapban jött rám.
A fiammal is hasonlóan indult, 26 hetesen jrtam plusz 5 kilónál, de akkor elkezdtek ijesztgetni,hogy túl sovány vagyok, és kicsi a baba, erre egész nap nassolgattam, szülésre lett plusz 15 kg (75 kg!), és a gyerek mégis 3 kg lett.Most 16 hetes vagyok, és van rajtam plusz 2 kg., de én úgy tudom, félidőtől kezdődik az igazi növekedés a gyereknél, és akkortól ugrik meg a súly látványosan, erre számíts!
Ne aggódj, ha nem hyzpl, a baba elveszi, ami kell neki. Plűáe, ha van túlsúlyod is. Ha a baba korának megfelelő, nincs gond.
Én olyan 18. hét körül kezdtem felszedni a kilókat, 23-ra 3-4 lett. Csak akkor lett egy nagy problémám, megműtöttek, le is ment mind. Egy hete itthon vagyok, 2 már visszajött.
Tehát 25 hetesen van rajtam + 2 kiló, de ez, ha úgy vesszók szinte csak a babák... (Ikreim lesznek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!