Ha az apa arra akar rávenni, hogy időn túl, vagyis nem legálisan végezzek abortuszt külföldön, azzal bűncselekményt követ el?
Az a baj, hogy magát a kérdést sem úgy tetted fel, hogy mit csináljak ebben a helyzetben, hogy bűncselekmény-e az időntúli abortusz és hogy a hangfelvételt mire tudnád felhasználni.
Te vállalod a gyermekedet, az apa meggondolta magát. Ezt te már nem teheted. Sajnos vannak ilyen helyzetek. Gondolkodj el azon, hogy mi lesz a legjobb a gyermeked számára.
A gyermektartást természetesen kérd tőle, mert az nektek jár. Ha nem akarja adni, ki kell kérni egy ügyvéd tanácsát.
Kívánom a legjobbakat!
A fentit 20:10esnek írtam.
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat, tényleg.
Gratula az utolsónak!
A kérdező meg... nagyon zavaros az egész, már teljesen belezavarodtál, itt vmi nem stimmel.
Remélem a pici babád egészségesen és időre fog születni, és jó helyre kerül, ha már te képtelen vagy felnevelni őt.
Ahelyett, hogy itt siránkoznál, összeszednéd magad, és megtanulnál a jég hátán is megélni. Sok hozzád hasonló szegényes anyagi körülmények között élő nő, kiscsalád van, ha ők élnek és virulnak, te sem fogsz belepusztulni. Ezt csináltad magadnak, ezt szánta neked a sors, nem tehetsz mást, minthogy ebből a helyzetből a legjobbat kihozd. A baba az első fél évben nem sokba kerül. Sok sikert hozzá!
Nem a gyerektartást akarom belőle kiszedni, és nem feltétlenül feljelentéssel, hanem azt szeretném, hogy hagyjon békében már végre kihordani a gyerekemet. Én is megmondtam már neki, hogy nem vetetem el.
Örülök neki, hogy ilyen ügyes vagy, hogy 40e.-ből kijössz segítség nélkül és még félretett pénzed sincsen. Tanulnom kellene tőled, hogy csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!