Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak olyan kérdések, szavak...

Vannak olyan kérdések, szavak a terhességgel kapcs. , amik az agyadra mennek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 15:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Még eszembe jutott így teherbeesésénél.

"Szerintetek most sikerült teherbe esnem?" Vagy "lehetek terhes":D nah persze ,mi majd tudjuk,meg fogtuk a gyertyát is :)

"Késik a mensim,terhes lehetek?" Honnan tudom,hogy terhes vagyok e?" Mintha nem lenne orvos ,vagy teszt. De tesztet még nem akar csinálni, akkor mi meg honnan tudjuk.

Én a teherbeesés részt már ezért se olvasom.

2012. ápr. 29. 18:29
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
tojcsis nyák=ovuláció környékén jelentkező nyúlós, tojásfehrjeszerű folyás.
2012. ápr. 29. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:
66%
Engem az olyan idegesit, aki azt mondja: hogy regen tudtak a nok rendesen szulni, ma mar csak csaszarral kepesek szulni. Az ilyet jon hogy agyon lojjem...
2012. ápr. 29. 20:00
 24/27 anonim ***** válasza:
72%

En azt furcsalom, hogy pl pocakmeretben es magzatmozgasra licitalnak egymasra a kismamak.

Mintha nem lenne eleg a baba, hanem az is kellene hozza, hogy neki latszodjon a leghamarabb, neku legyen nst-n a legnagyobb es hamarabb erezze a magzatmozgast mint a szomszedasszony.

Nem igazan ertem, hogy miert kell mar terhesseg alatt versenyeztetni a babakat szinte.

Mondjuk azt sem ertem, hogy utana miert kell (bezzeg az enyem ket honaposan mar bukfencezett, tiz honaposan szavalt, stb kerdesek, valaszok).

2012. ápr. 29. 21:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja igen, ezt az egymásralicitálást imádom. XD Nekem - szó szerint - 8 hetesen már pocakom volt, mert nagyon magasan van a méhem, és 13 hetesen éreztem a babát. Akkor "húdejóvoltnekem" de a végére a magas és érzékeny méhemnek "hála" akkora voltam, mint egy bojler, alig bírtam mozogni a hatalmas pocakomtól, ripityára repedt a bőröm, és minden mozdulata a babának úgy fájt, hogy a falat kapartam. Aludni az utolsó hetekben már szinte semmit sem tudtam!

Egy bnőm el volt szontyolódva, hogy bezzeg neki 16 hetesen alig látszott vmi, és 21. hetesen érezte először. Na ő végig szaladgált a fitt kis pocakjával, és a legvégén sem volt fájdalmas a magzatmozgás.

Szóval így a 3. babánál már azt mondom bááááárcsak nekem látszódna legkésőbb a pocakom. XD

Ja, és a szomszédom mesélte, hogy a tesója kisfiammal egyidős babája sokat sír, nehezen alszik el, vagyis csak kézben, nem lehet letenni, ilyen-olyan "gondok" vannak vele, anyuka már kivan. Erre náluk volt ma apuka, átköszöntem, kérdezem, hogy van a baba? Válasz: Jól, egy kis tünemény, kétszer ha hallottam sírni életemben (7 hós), jó alvó, jó evő, kijött két foga, de észre se vettük...stb. :O:D:D:D

Én meg mondtam neki, hogy akkor menjenek a sunyiba, mert az én bébim kb. egy hónapja "jó fej" előtte hasfájós volt, meg nem tudom, vhogy nehezen aklimatizálódott a világban, viszont 6 hós korától egy mosolyalbum. De előtte.... :P

2012. ápr. 29. 22:16
 26/27 KicsiSzív 2 ***** válasza:
47%
Sziasztok!Akkor hála isten nektek nem kellett megtapasztalnotok az életbe hogy milyen érzés az amikor évekig nem jön a Baba!A teherbeeséssel kapcsolatban igen néha teszünk fel "hülye" kérdéseket de csak azért mert nagyon szeretnénk már Babát!!És minden kis jelbe kapaszkodót keresünk hogy hátha most sikerült!Ez nagyon nehéz dolog.Nekem évekbe került mire terhes lettem lombikkal..és igenis aggódom minden gyogyszeremért mert amúgy is csak gyógyszerekkel meg injekciókkal sikerült teherbeesnem!Én is irtam annak idején hogy "tojcsis nyák" és nagyon örültem ha válaszoltak rá,mert az is egy kapaszkodó volt!Nem kötekedésből irtam csak meg lehetne érteni azokat akiknek nem első együttlétkor jön össze a Baba!
2012. ápr. 30. 09:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Én maximálisan megértem, és szerintem a többiek is. Engem nem zavar, ha minden nap 10-en felrakják az egyértelműen pozitív tesztjüket azért, hogy megnyugtatást kapjanak, hogy igen is jól látják, tényleg pozitív.

Az sem zavar, ha minden hőgörbéjüket felteszik, hogy tényleg volt-e ovujuk, még akkor is, ha a vak is látja, hogy volt.

Kell a megnyugtatás nekik, oké. Nincs is ezzel baj.

Szurkolok az összes olyan nőnek, aki szeretne babát.

Az sem zavar, ha egy kismama gügyög és becézgetéseket használ. Vhogy a gyerek kihozza ezt az emberekből. Nem tudom miért, de tényleg. Magamon is észreveszem, hogy ha odamegyek egy kisbabához, akaratlanul is elkezdek gügyögni mint egy fogyatékos:D

De ha vkinek még nincs gyereke, miért kell ilyen idegesítő szavakat használni?

"tojcsis nyák" meg "tüszőrepi"....

Feláll a szőr a hátamon:D

Miért nem lehet leírni, hogy tojásfehérjeszerű? Nincs rá plusz 3 másodperc, hogy kiírja?

De ha ennyire lusta rá, akkor legalább azt írná, hogy ovus nyák és el van intézve.

Ez a tüszőrepi is...hát akkor írja azt, hogy ovu, ha lusta kiírni.

2012. ápr. 30. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.