Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak olyan kérdések, szavak...

Vannak olyan kérdések, szavak a terhességgel kapcs. , amik az agyadra mennek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 15:05
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Kezdem én. szavak: baboca,babci,ami idegesit,mikor terhes forumokon ilyet irnak: pocakcsajszi anyuja pffff kérdések: kozoltem vkivel,aki még nem tudta,h mondjuk akkor màr 5honapos vtam,erre megkérdezik,és orulsz?? milyen kérdés ez? (nem .azd meg nem orulok,de azért megtartom) nyilvàn orulsz neki...hetente olyan kérdések,h van màr vmi vàltozàs nàlad,kaja,szagundor,hànyinger...(6honapos terhesen nem valszinu..) szoval ilyesmikre gondolok,irjatok. :)
2012. ápr. 29. 15:09
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
Nekem csak az agyonbecézett szavak: tejcsi, cicizés, gyógyi, fosi (!!), popi, tápi stb. Érdekes módon nekem a babóca/pocaklakó aranyos. De nem szeretem a mértéktelen gügyögést :)
2012. ápr. 29. 15:17
 3/27 anonim ***** válasza:
86%

Engem az idegesit, hogy mindenki vitaminmaniaban szenved, es nem tudja eldonteni, hogy napi 4, 8, 12 vagy akar 24 szem magnezium tablettat vegyen-e be!

Minek? Valoszinu csak a normal elettani kemenyedesre szedik, csak fogalmuk sincs rola.

Mert nem hiszem, hogy 100-bol 80 kismamanak az egesz terhessege alatt olyan gorcsei vannak, hogy magneziumot kellene ra szedni.

En most 24 hetes vagyok, es folyton mindenki azzal nyaggat, hogy beteg vagyok-e, hanyok-e, milyenek a reggelek.

Milyenek lennenek. Almosak, mert sose akarok felkelni, de ez terhesseg nelkul is igy van.

(De jo, ez a kerdes, siman leirhatom a bosszankodasaimat, amit sose mondok senkinek)

Koszi

2012. ápr. 29. 15:29
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Hát tudod én olyan frusztrált dolognak érzem részedről ezt a kérdést. A terhesség, a babavárás mindenkinek különleges élmény, miért kéne pont az én ízlésem szerint beszélnie róla? Vagy miért idegesítene, ha máshogy tesz? Kérdezni pedig nyilván azt kérdez, amit akar, főként ilyen oldalon.

Neked is vannak hibáid, pl. nem túl kifinomult a stílusod, a helyesírásod is hagy kívánni valót maga után. Mégsem szekál ezért senki,te pedig helyből le püffögöd aki babócázik. Tegye, ha akarja, ha ő így szereti nevezni, te meg máshogy szereted - másnak minden bizonnyal az furcsa.

Kicsit lehetnének békésebbek az emberek, nem feltétlenül szükséges ezeken idegeskedni, sőt, nem szimpatikus kérdést meg sem kell nyitni. :)

2012. ápr. 29. 15:29
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
(És orvosként nyugodtan állíthatom neked, hogy kell a magnézium pótlás terhesség alatt. :) Én pl. kíváncsiságból megnézettem a vérképemben a magnézium értéket, napi 3x2 béres mellett: éppen elérte az alsó határértéket... Az élettani keményedéstől is elkezdhet nyílni a méhszáj, tehát nem érdemes senki kérdésén háborogni, főleg, hogy mindenki mindig igaznak hiszi a saját kis platformját.)
2012. ápr. 29. 15:33
 6/27 A kérdező kommentje:
4.hozzàszolonak uzenem. a kérdés arra vonatkozott,ha mondjuk ismerosok kérdeznek toled dolgokat,a valo életbe,nem ezen az oldalon.. ami a helyesiràst illeti,kulfoldrol irok,nincs ekezetem és nyilvàn a te hozzàszolàsod se hibàtlan,de mivel nem az MTA-nak irtam,ezért nincs szukség az okoskodàsodra és ràd is vonatkozik,h ha nem tetszik egy kérdés,akkor nem kattintasz,sot mi tobb,nem is reagàlsz rà....
2012. ápr. 29. 15:41
 7/27 anonim ***** válasza:
60%

En ugy tudtam, hogy a normal napi magnezium bevitel 300-350 mg/nap, terhesseg alatt ez 400-450 mg-ra no.

De pl. dedanyain 10 vagy tobb gyereket szultek magnezium nelkul, munka mellett es egeszseges gyerekeket szultek, rendes terhessegi idotartammal.

A mai vilagban en tulzasnak tartom, hogy minden mm, ml, cl pontosan meg van hatarozva, hogy mit szabad es mit nem.

Szerintem tulaggodtatjak a kismamakat. Ha barmi bajod van, felhivod az orvost, es azt mondja "vegyel be magneziumot!"

persze, mert nem art, es placebonak nagyon jo.

De utana itt aggodnak a kismamak, hogy akkor hanyat vagy hanyat ne.

Na mindegy!

2012. ápr. 29. 15:42
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinek az az első kérdése, hogy fiút szeretnék-e vagy lányt? Mivel nekem az egészsége a lényeg (tudom ez elcsépelt), de tényleg csak ez érdekel. Ha fiú lesz ha lány, akkor is a legfontosabb lesz az életünkben a férjemmel. És még az zavar, ha elkezdik ecsetelni, hogy ha neki fia születne, nem is tudná mit kezdene vele...nála csak lány jöhet szóba. Köszönöm, hogy meghallgattatok :)
2012. ápr. 29. 15:48
 9/27 anonim ***** válasza:
69%
Engem ezek idegesítenek: baba(Ez van. Sehol nem háztartásban elő babák számát kérdeznek..), babóca, cicizik,szopizik,pocaklakó és társaik valamint,hogy egyesek elfelejtik,hogy ha a gyereknek nő a foga,attól neki még nem "nő a fugunk" vagy ment a gyerek hasa "ment a hasunk". Mintha az anya megszűnne különálló személynek lenni.
2012. ápr. 29. 16:02
 10/27 anonim ***** válasza:
70%
9essel egyetértek teljes mértékben, mintha én írtam volna. pocaklakótól kikészülök, meg attól, mintha 1 személy lennének. az ilyentől falra tudok mászni.
2012. ápr. 29. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!