Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak olyan kérdések, szavak...

Vannak olyan kérdések, szavak a terhességgel kapcs. , amik az agyadra mennek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 15:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Engem itt egy kérdés se idegesít. Persze meg lehetne kérdezni az orvos, vagy a keresőt lehetne használni, vagy alapvető dolgokról utána lehetne olvasni.... de nem mindenki egyforma.

Én még terhes vagyok, de a barátnőimmel amikor sétáltam akkor az idegesített,hogy megkérdezik: "és szopizik?" vagy "van elég tejed?"

Tényleg nem közeli család vagy barátok, csak néha néha összefutsz velük olyan ismerősök. Nem értem mi köze van hozzá. Remélem tőlem nem fogják megkérdezni :)

2012. ápr. 29. 16:16
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
11-es!Ne izgulj, Tőled is meg fogják kérdezni, sőt még cifrábbakat is :)
2012. ápr. 29. 17:05
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Engem a bezzegazénidőmben és bezzeg dédanyáink idejében mondatok idegesítenek. Akkoriban nagy volt a csecsemőhalandóság a nagy gyermekáldás mellett, a betegen született gyerekekről statisztika nincs, se a magnézium hiány miatti koraszülésekről vagy vetélésekről és nagyon ostobának tartom, ha valaki ezzel példálózik. Minap egy öreg nő szólt be nekem a buszon, hogy azt az egy megállót miért nem gyalogolom le a tele bevásárló kocsival, mert bezzeg az ő idejében még busz sem volt.
2012. ápr. 29. 17:48
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

Bírom, amikor vki ezzel jön :dédanyáink 10 gyereket szültek a mezőn makkegészségesen...stb. Hááát, ez erősen sántít! 1. dédanyáink kicsit kevésbé voltak kriplik, mint mi, mai nők. 2. Abból a 10 gyerekből átlagosan 8 élte meg a kisgyerekkort és 6 a felnőttkort. (Friss adat, vmelyik nap olvastam pont "dédanyáinkról") Ma kicsit jobbak az arányok. ;)

Azon fennakadni, hogy vki azt mondja tejcsi, háááát, örüljetek, hogy nincs jobb dolgotok. :D:D:D És előre szólók, lesz idő, h a ti babátok is "cicizni fog tejcsit, aztán beteszitek a hordiba, hátha csicsizik egyet...". :D

Ami valóban gáz viszont: 3. babámat várom, terveztük, mondjuk anyósnak a jóhírt, mérsékelt öröm. Legközelebbi találkozásnál meg benyögte, hogy hát ő tuti elvetetné. :S

2012. ápr. 29. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy 9 hónapos terhes vagyok és így szólnak be az öregek. Meg eszembe jutott még valami: a számonkérés. Hogy miért tartottam meg a negyediket, miért nem vetettem el? Valahogy nem értik, hogy nincs közük hozzá és megkérdőjelezik az épelméjűségem. 13as voltam.
2012. ápr. 29. 18:02
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
15-nek: Miért nem dobtad vissza,hogy nehogy kihaljon a magyar?!:D
2012. ápr. 29. 18:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem terhességgel, hanem teherbeeséssel kapcsolatos szó:

tojcsis nyák.

Ez az, ami nálam teljesen kiütötte a biztosítékot.

Ha egy kismama gügyög meg becézget, az nem zavar különösebben.

De ez a tojcsis nyák...hát kész:D

2012. ápr. 29. 18:16
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
16nak: mert hülyék. Ha valaki képes indokolatlanul egy kismamától ilyet kérdezni, annak nincs túl sok esze.
2012. ápr. 29. 18:16
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Mi az a tojcsis nyák? :S
2012. ápr. 29. 18:17
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami hasonló, mint a szülcsi napcsi torcsi! :-D
2012. ápr. 29. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!