Vannak olyan kérdések, szavak a terhességgel kapcs. , amik az agyadra mennek?
Engem itt egy kérdés se idegesít. Persze meg lehetne kérdezni az orvos, vagy a keresőt lehetne használni, vagy alapvető dolgokról utána lehetne olvasni.... de nem mindenki egyforma.
Én még terhes vagyok, de a barátnőimmel amikor sétáltam akkor az idegesített,hogy megkérdezik: "és szopizik?" vagy "van elég tejed?"
Tényleg nem közeli család vagy barátok, csak néha néha összefutsz velük olyan ismerősök. Nem értem mi köze van hozzá. Remélem tőlem nem fogják megkérdezni :)
Bírom, amikor vki ezzel jön :dédanyáink 10 gyereket szültek a mezőn makkegészségesen...stb. Hááát, ez erősen sántít! 1. dédanyáink kicsit kevésbé voltak kriplik, mint mi, mai nők. 2. Abból a 10 gyerekből átlagosan 8 élte meg a kisgyerekkort és 6 a felnőttkort. (Friss adat, vmelyik nap olvastam pont "dédanyáinkról") Ma kicsit jobbak az arányok. ;)
Azon fennakadni, hogy vki azt mondja tejcsi, háááát, örüljetek, hogy nincs jobb dolgotok. :D:D:D És előre szólók, lesz idő, h a ti babátok is "cicizni fog tejcsit, aztán beteszitek a hordiba, hátha csicsizik egyet...". :D
Ami valóban gáz viszont: 3. babámat várom, terveztük, mondjuk anyósnak a jóhírt, mérsékelt öröm. Legközelebbi találkozásnál meg benyögte, hogy hát ő tuti elvetetné. :S
Nem terhességgel, hanem teherbeeséssel kapcsolatos szó:
tojcsis nyák.
Ez az, ami nálam teljesen kiütötte a biztosítékot.
Ha egy kismama gügyög meg becézget, az nem zavar különösebben.
De ez a tojcsis nyák...hát kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!