Mindenhol azt olvasom, hogy terhesség alatt szorulás előfordul, stb. nálam pont az ellenkezője üti fel a fejét nap, mint nap. Ez is a terhességgel jár? Vagy emiatt van?
Nekem mindkét terhesség alatthasmenésem volt!kb 5* ha volt szorulásom a 9 és a lassan 9 hónap alatt!
Mennyi idősvag?szedsz magnéziumot?
Mertnálama magnéziumrafogta a dokim,énmondjuk sokat kellett hogyszedjek...
Bár mondtam neki,hogya hasmenés ez első tünetek között volt,mikor még semmit semszedtem! :)
2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anyuja
Nekem sem lett szorulásom, mondjuk azelőtt sem volt soha. Nekem vasat kell szedni, és annak is lehet szorulás a mellékhatása, de még így sem történt semmi. De örülj neki, mert egy faktorral kevesebb az aranyér kialakulásához!
39 hkm.
az elég kellemetlen, mármint a hasmenés. nekem semmi ilyen nincs. normális a székletem, csak napi egy helyett napi 2-3x is irány a slozi.. második terhességem, az elsőnél nekem is inkább a szorulás volt jelen, bár akkor sem volt vészes. egyébként 25 vagyok és tegnap óta szedek magnéziumot, eddig nem volt rá szükség.
örülök is, utolsó :) csak tudod elég kellemetlen, hogy mondjuk vásárolunk és rám jön a ... :D de mindegy, inkább ez, mint mondjuk a hascsikarás végeredmény nélkül..
így betudom annak, hogy a baba miatt van. "miatt".. :)
boldog babóvárást Nektek és köszi a válaszokat!
Ha szedsz terhes vitamint és magnéziumot akkor nem kizárt,mert mind a kettő előhozhatja.Nekem terhesség előtt inkább az volt a jellemző,hogy nem nagyon tudtam wc-ni,most meg minden nap van,hogy többször is.
35+3 hkm
Detto!!!
34 hetes vagyok és ma volt az első szorulásom terhesség alatt, idáig szapora hasmenéssel küzdöttem és már hónapok óta kisérletezem.
Ami bevált:
tabletta helyett pezsgőtabletta. Mármint magnézium.
Vas helyett pattogatott amarant. A vérkép is megmutatta, hogy használ.
Nekem sem volt szorulásom, sőt volt hogy egy nap 2x is menni kellett. Vasat is szedek már egy hónapja, de az sem okozott gondot. Szóval örüljünk neki :)
36 hkm
megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezzel így. de gondolom Ti is olvastátok, hogy lelassul az emésztés, stb, ezért értetlenkedtem, hogy akkor nálam meg felgyorsult, vagy micsoda?:D de jólvan, nyugi van :)
boldog babavárást mindenkinek és könnyű, komplikációmentes szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!