Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez is vele járhat a terhességgel?

Ez is vele járhat a terhességgel?

Figyelt kérdés

Párommal 4-5 hete nem védekezünk ,szeretnénk még egy babát.

Tudom korai a dolog ,de van már három gyermekem ,és érzek terhességre utaló jeleket .Mellérzékenység ,sűrű vizelet,nem kv-zom ,és ami a legfeltünöbb nagyon jókat alszom és mindig tudnék aludni.Nem vagyok amúgy egy nagy alvó.Viszont az első három gyermekemnél nem tapasztaltam ,hogy ráz a hideg napok óta (fázós sem vagyok ) Ez is egyfajta terhességi tünet lehet...? Illetve ,hogy nagy nagy nyugalmat érzek egyszerüen sokkal higgadtabb nyugodtabb vagyok olyan "le....m"állapotban vagyok úgy egy hete :)Tesztelni is fogok természetesen de úgyérzem még tán korai lenne .:)

2012. ápr. 13. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztem simán lehet! Nekem is legkorábban ezek voltak! Én is fázós voltam, mondjuk akkor voltak azok a nagy mínuszok is. Azt hittem beteg leszek mert hőemelkedésem volt, de nem ment fentebb. Akkor még nem tudtam hogy ez terhesség jele, csak később olvastam utána! Jó sokszor jártam/járok azóta is pisilni, egy éjszaka 3-4 szer felkelek. Minden délután aludtam. Mikorra kéne megjönnie? Én a hőemelkedős sztorira rá pár nappal teszteltem pozitívat. Mensi után 36 nappal. De úgy hogy kiderült, akkor még nagyon korai volt, kicsike( UH-ok alapján két héttel kisebb mint a számított kora a menzi szerint) 12 hkm
2012. ápr. 13. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen lehetnek ezek a tunetek!!amikor meg nem tudtam hogy terhes vagyok engem is nagyon razott a hideg!!mindig faztam!!sok sikert a pozi teszthez :)
2012. ápr. 13. 22:56
 3/9 jennababo válasza:
Igen, ez lehet terhességi tünet. Nekem első baba, és egész nap alszok és a boltba menet és észrevettem hogy teljesen lelassultam minden téren :))) és én is fázós lettem NAGYON! szerintem tesztelj én drukkolok :)
2012. ápr. 14. 11:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat .Rendben tesztelek,csak várnék még kicsit vele ,mert 18-án jönne a mesim .Azt tudni kell ,hogy kv-zom is és nem vagyok ugyan nagy cigis ,de pl a kv-hoz cigizem is .Mostanra egyik sem kell ! A hideg most is ráz ,álmos is vagyok ,pedig aludtam is délután .:) Igazából,már az elöző mesim elött is volt két alkalom ,hogy nem védekeztünk de rá pár napra akkor még megjött.A máik ami nagyon fura ez a rettenetes nyugalmi állapot ,valahogy sokkal nyugodtabb vagyok az elmúlt napokban , erre meg a hidegrázásra nem emlékszem elöző terhességeimből ,de a többi tünet nagyon stimt .Mindenképpen megirom majd ,hogy mizu ..:)
2012. ápr. 15. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:
én is nagyon fáztam! be voltam bugyolálva és én is nagyokat aludtam!:)
2012. ápr. 15. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Mostanság is minden ugyanaz ,illetve annyiban változott a dolog ,hogy van egy kis barnázás de minimiáis nagyon ,és ilyen sem volt még soha ,egyik babámnál sem .
2012. ápr. 17. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Baba lesz :))
2012. ápr. 24. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
na látod, jól érezted! gratulálok!!
2012. ápr. 24. 20:54
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. ápr. 25. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!