Femibion helyett mit ajánlanátok?
Sziasztok!
Tudom, mindenkinél egyénfüggő, de engem a Femibion iszonyatosan hízlal. :(
Figyelek az étkezésre, tornázom itthon, és még csak 2 hónapos terhes vagyok, de mióta szedem ezt a vitamint, nagyon jönnek fel a kilók. :( :(
Tudtok valami mást ajánlani, ami nektek bevált és esetleg nem hízlal...? Köszönöm szépen!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de egyik terhes vitamin sem hizlal. Mind fokozza az étvágyat, de Te tudod magadnak korrigálni, hogy mennyit egyél.
A terhességgel sok minden megváltozik a testedben, ilyenkor sok kismama hízékonyabb. Ez egy természetes effektus, megváltozik az anyagcsere úgy, hogy a bébinek minél több tápanyagot tudj elraktározni.
A Femibionnál - véleményem szerint - nincs jobb terhes vitamin, ebből szívódik fel a legjobban a vas, és folsav.
De ha maradsz annál az elképzelésnél, hogy a vitamintól hízol, nyugodtan válts: Elevit, Gravida, Eurovit, és még számtalan másik márka. (Szülésznő)
"A Femibionnál - véleményem szerint - nincs jobb terhes vitamin, ebből szívódik fel a legjobban a vas, és folsav."
Magában a Femibion Terhesvitaminban NINCS vas, külön lehet kapni 2ezer vmennyiért (30 db-os) Femibion Vas tablettát.
(30 hetes vagyok és Femibion terhesvitamint szedek kiegészítve Femibion Vas-sal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!