Melyik kismamatornát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Igazából az állóképességem miatt akarok tornázni, mert az első két terhességemet elég rosszul viseltem, és akkor semmit sem csináltam, előtte sem, futni is gyerekek után kezdtem, mert mindig ki voltam purcanva. :S Most nem szeretnék ebbe a hibába esni.
Eddig heti 2-3x futottam+néha R.Réka. Tudom, hogy van DVD-je, de szegénynek a stílusától kivagyok. :P Viszont tényleg hatékony, szóval ha nincs jobb, akkor kibírom. :D
2012. ápr. 22. 23:09
1/3 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor a terhességed előtt aktív életet éltél, sportoltál, ebben az esetben nyugodtan csinálhatod R.R. kismamatornáját. Szerintem jó, ha nem bírod a hangját, halkítsd le. Sétálj sokat, én mostanában elkezdtem kicsit gyorsabban gyalogolni, mert hiányzik a futás.
2/3 anonim válasza:
Én vérpezsdítésnek szoba biciklizem, nagyanyám tempóban, ki hogy szereti :), illetve Bokros Melinda terhesjógáját csinálom lazulásként, nyújtásként.
3/3 anonim válasza:
Én Tápainé Bajnay Márta tornáját csináltam, mivel a kórházban ő tartotta a terhes tornát, ahova jártam. De DVD-n is kapható: [link] Egyébként végzett gyógytornász, és légzéstechnikákat is tanít a szüléshez. Én nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!