nekem az alma és víz kúra használt ill. nem csak víz hanem préselt gyümölcslé, répalé.(az alma annyi savat csinált, hogy kellett rá valami, így lett a zöldséglé)
heti egy nap és fele akkora lett a bokám
Sószegény étrend.
Mivel én diétázom, így nem tarthatok "mindenféle külön kúrát".
Nekem az jött be, hogy a matracom végén, a matrac alá betettem egy nem túl vastag takarót. Így a lábfejem kicsit "magasabban alszik". Ezzel a módszerrel egész jól szinten tartom, reggelre általában lemegy. (Míg sima vízszintesben reggelre is ugyanolyan dagadt volt a lábam/bokám) És persze pihenés, lábfelrakás nappal, amennyi megy, kevés ácsorgás (ez a legrosszabb) Üléskor figyelni kell a székre is, hogy comb alatt ne szorítsa/nyomja a lábat, mert akkor jobb a keringés.
Én eléggé vizesedtem a terhesség alatt. Zöldség gyökeret ettem, napi kb. 4 db-ot (10- 15cm/ db) szépen levitte a vizet.
A gyökere vízhajtó hatású.
A zöldség zöldjét ne edd nagy mennyiségben, mert magzat elhajtó hatása van!
Nekem a védőnő alma kúrát javasolt sajttal.
Én úgy csinálom, hogy amikor már nagyon fent van a savam, eszek egy kis sovány sajtot!
Azt mondta azt a 1,5l szénsavmentes ásványvizet megihatom, de többet ne.
Meg próbáljak kevesebb szénhidrátot és több fehérjét enni.
A dokim pedig azt mondta, hogy egyek nyersen zellert salátában, mert nagyon jó vízhajtó, meg figyeljek oda a folyadék bevitelre,mert nem csak a víz számít, hanem a gyümölcsöknek is van víztartalma, meg a levesek,tej stb...
Meg próbáljak 6-7szer enni egy nap keveset, azt mondta az is segíti az anyagcserét!
Engem nem fogtak sószegény diétára, de próbálok főzés közben odafigyelni, hogy legyen íze, de kicsit sótlanabb legyen, mint eddig!
A férjem pedig megsózza, ha nem jó neki! :)
Léböjtkúrát szerintem ne csinálj, nem biztos, hogy jó a babának, ha nem eszel egész nap!
Nekem az alma nap bevált, meg a felpóckolás is jó, amit fentebb is írtak!
Ja és próbálom ötvözni a két véleményt, amennyire csak tudom! :)
22hkm
Kedves 6-os, 7. vagyok!
De jó, hogy neked bevált a Schüssler só!
Nekem sajnos nem! :(
Én is próbáltam, de mintha inkább rosszabb lett volna a helyzet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!