Gyógyszert nem merek bevenni, de iszonyatosan hasogat, fáj a fejem, ajánlanátok valami hatásosat?
Én simán bevettem fél Algopirint, háziorvos javaslatára. Eddig nincs bajom :D
Nem múló fejfájásra és hőemelkedésre vettem eddig be, kb 3x.
Hény hetes vagy? mert első 3 hónapba viszont semmiképp. Feküdj le aludj egyet, hátha jobb lesz.
17 hetes kismama
Paracetamol tartalmú gyógyszert (Panadol) nyugodtan vehetsz be akár az első 3 hónapban is. Nem ártasz vele! Vagy, ahogy előttem irták, Algopyrint!
De segithet a sötét, csendes szoba, hidegvizes borogatás a fejre, masszirozás és hülyén hangzik, de egy jó fogmosás is!
Valószinűleg a hormonváltozástól vagy ettől a bolond időtől szenvedsz! Együttérzek Veled! Kitartás!
Nekem is nagyon gyakran fáj a fejem, minden időváltozást megérzek. Ma is be kellett vennem egy Algopyrint. Bár az első 3 hónapban én sem mertem.
Egyébként kipróbálhatod, hogy megiszol egy pohár citromfű teát, nekem néha az is használ.
Én is fejfájós vagyok, de ne szenvedj! Nyugodtan be lehet venni olyan fejfájás csillapítót amit terhesek is szedhetnek. Én is váltottam ki, és amikor nagyon muszáj, és a pihenés sem segít, akkor bevettem.
Efferalgan a neve, és recept nélkül lehet kapni. A gyógyszerész is meg fogja mondani, hogy többek között ezt (is) nyugodtan szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!