Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyógyszert nem merek bevenni,...

Gyógyszert nem merek bevenni, de iszonyatosan hasogat, fáj a fejem, ajánlanátok valami hatásosat?

Figyelt kérdés
tuti nem a folyadék hiány, mert naponta legalább 3 liter vizet megiszom. mitől lehet ez egyáltalán? előre is köszi!
2012. ápr. 3. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Én simán bevettem fél Algopirint, háziorvos javaslatára. Eddig nincs bajom :D

Nem múló fejfájásra és hőemelkedésre vettem eddig be, kb 3x.

Hény hetes vagy? mert első 3 hónapba viszont semmiképp. Feküdj le aludj egyet, hátha jobb lesz.

17 hetes kismama

2012. ápr. 3. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Paramax rapidot nyugodtan vehetsz be azt lehet.Én is azt szedtem terhesség alatt.Jobbulást
2012. ápr. 3. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Paracetamol tartalmú gyógyszert (Panadol) nyugodtan vehetsz be akár az első 3 hónapban is. Nem ártasz vele! Vagy, ahogy előttem irták, Algopyrint!

De segithet a sötét, csendes szoba, hidegvizes borogatás a fejre, masszirozás és hülyén hangzik, de egy jó fogmosás is!

Valószinűleg a hormonváltozástól vagy ettől a bolond időtől szenvedsz! Együttérzek Veled! Kitartás!

2012. ápr. 3. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon gyakran fáj a fejem, minden időváltozást megérzek. Ma is be kellett vennem egy Algopyrint. Bár az első 3 hónapban én sem mertem.

Egyébként kipróbálhatod, hogy megiszol egy pohár citromfű teát, nekem néha az is használ.

2012. ápr. 3. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Már fentebb írták,mi az,amit nyugodtan bevehetsz.Sokkal többet ártasz a babának,ha szenvedsz.2gyerekes+14hkm
2012. ápr. 3. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A hormonok miatt fáj a fejed. Nekem is az Algopirint javasolta a doki, én felet vagy negyedet vettem be, mikor mennyire fájt. Márpedig minden nap fájt kb a 12-ik hétig.
2012. ápr. 3. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is fejfájós vagyok, de ne szenvedj! Nyugodtan be lehet venni olyan fejfájás csillapítót amit terhesek is szedhetnek. Én is váltottam ki, és amikor nagyon muszáj, és a pihenés sem segít, akkor bevettem.

Efferalgan a neve, és recept nélkül lehet kapni. A gyógyszerész is meg fogja mondani, hogy többek között ezt (is) nyugodtan szedheted.

2012. ápr. 3. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok! boldog pocakos, csak ez a fránya fejfájás ne kínozna. terhességem előtt soha semmi gondom nem volt ezzel, talán életemben háromszor, ha fájt a fejem, most meg majdnem mindennapos.. :( köszi a válaszokat meg a segítséget, csak nem mertem így tudatlanban szintetikus szert magamba nyomni. örömteli babavárást Nektek Kismamák :)
2012. ápr. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!