Dabas és környékbeliek, melyik nőgyógyászt ajánlanátok? (SZTK)
Én Dabasra járok az SZTK-ba. Krascsenits dokit dicsérik, de fizetős és nem tud Dabason ultrahangot csinálni, akkr fel kell jönnöd Pestre.
Tarcheh doki, aki csütörtökön és pénteken rendel, ő is rendes, de nem csinál ultrahangot csak a Jahn Ferencben és annyit nem foglalkozik a kismamákkal.
Tolnay doki rendes, én hozzá járok. Ő helyben meg tudja csinálni az ultrahangot, mindig mér vérnyomást, súlyt, néz szívhangot. És apuka is bejöhet ultrahangra, amikor szépen megmutogat mindent.
Goneth dokinál nem voltam még, de őt sokan nem szeretik.
Kereszti doki meg ifjúsági nőgyógyász, de járnak hozzá felnőttek is és jókat mondtak róla.
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van, akkor szívesen válaszolok
31 hkm
Én személyes tapasztalatból mondom, mert először Tarcheh Viktorhoz jártam és mivel ő nem csinál ultrahangot, akkor mentem el először a Tolnayhoz. Nem tudom, hogy miért nem csinál, mert Pesten ő is ultrahangoz, csak annyit mondott, hogyha nem akarok Pestre menni, akkor mehetek a Tolnayhoz is, mert ő elvállalja az ultrahangot helyben is.
Nekem a Tarcheh nem mért súlyt, vérnyomást, nem nézett babaszívhangot, és amikor először voltam,, annyit mondott, hogy baba és semmit arról, hogy mikor menjek vissza meg ilyenek, míg a Tolnay ezeket megcsinálja. Nem bőbeszédű, de ha kérdezel, akkor mindenre nagyon szívesen válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!