A Mester utcai sztk-s terhesgondozás milyen?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok, ma voltam először a Mester utcai sztk-s nőgyógyászaton (korábban máshova jártam, csak elköltöztünk). Egyelőre csak beutalókat kaptam, majd Dr. Boiskó Klárához szeretnék járni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire alapos a Mester utcai sztk-s vizsgálat, kapok-e képet a babáról, nektek milyen tapasztalataitok vannak? Előre is köszi!2012. ápr. 11. 14:22
1/2 anonim válasza:
Én egyszer voltam nála a Mester utcában, nem terhesgondozáson, hanem tablettát írattam fel nála. Ritka egy tapló nőnek tűnt. De lehet hogy csak én fogtam ki rossz napját, kb. öt percet töltöttünk egy légtérben. (Az asztalon könyökölt, a fejét a kezére támasztva, mint a kocsmában. Így ugatta le a fejemet, mert megmertem kérdezni valamit, ami állítólag a váróban is ki volt írva. "Olvasni csak tud?! Az érettségije azért csak megvan?!" - Ebben a stílusban nyomta.)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez nem tűnik túl bíztatónak... én egyszer már találkoztam ezzel a doktornővel, akkor rendesebbnek tűnt, de lehet csak éppen jó napja volt (vagy amikor te voltál nála, akkor rossz - ki tudja). Azért köszi a választ. Ha valakinek vannak még tapasztalatai, azokat örömmel fogadnám!
2012. ápr. 11. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!