Dabason a 12. heti uh-ot az Sztk-ban végzik, vagy fent a Jahn Ferencben?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:47
1/12 anonim válasza:
Sztk-ban csinálják. Én pont ma voltam. Te kihez jársz?
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Én a Tolnay doktornál voltam eddig.De jövőhéten töltöm a 12.hetet kedden meg nincs rendelés,ezért a T... Viktorhoz megyek (nem tudom pontosan a nevét).De a védőnő meg azt mondta, hogy pestre fognak felküldeni, mert ott jobb az uh gép!Te kihez jársz? Milyen vol a vizsgálat?
2012. ápr. 24. 19:08
3/12 anonim válasza:
Én is a Tolnayhoz járok, nem volt most valami bőbeszédű. Engem mára rendelt vissza.
4/12 anonim válasza:
Ja, csinált egy ultrahangot, ennyi. Mindent rendben talált.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez a bajom néha vele, hogy magától nem mond semmit mindenre úgy kell rákérdezni. Ha a másik doki szimpibb lesz hozzá fogok inkább járni. Azt hittem nagyobb cucc ez a 12. heti uh. Örülök, hogy minden oké nálatok, remélem itt is minden rendben lesz:)
2012. ápr. 24. 19:37
6/12 anonim válasza:
Én a Viktorhoz nem járnék a helyedben,rossz saját tapasztalat,ő mütött még a méhenkívülimmel így hozzá kezdtem itt Dabason járni,nem mond semmit a kismamáknak,nem vizsgál meg,nem figyel rád,gyulladásom volt és vizsgálat nélkül írt fel kúpot,amit persze nem használtam,és léptem tőle.Nekem a 12 heti uh-ot ha én nem figyelek oda,akkor tök későn csinálta volna meg.Én a Dél Pestibe járok a fontosabb vizsgálatokra,ott van szülésznőm is,vele ott gyorsabb minden,nem kell várni.De akár meg is próbálhatod a Tarcheh Viktort.Dabasiak vagytok?18+4 hetes kismama,J
7/12 anonim válasza:
Én Goneth-ez járok. Nekem ő is megnézte az uh-n a babámat 12 hetesen, de tarkóredő mérésre, amit ugyancsak 12 héten kell csinálni, a délpestibe küldött. Ott jobb a gép.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen Dabasi vagyok.Én már itt mindegyik dokiról hallottam jót,rosszat ezért is voltam bizonytalan.De olyan nincs aki mindenkinek jó lenne.Viktorhoz megyek most,aztán összehasonlítom a Tolnayval és döntök a kettő között.Szülésznőt hogy fogadtál?
2012. ápr. 25. 19:25
9/12 anonim válasza:
Bocsi,hogy csak most írok,most jutottam a gép elé!:)Én szülésznőt úgy fogadtam,hogy a sógornőm tavaly szült ott és ő ajánlott be neki.De ha bemész a Dél Pestibe és kéred,hogy ajánlanak szülésznőt,segíteni fognak,Én Praudáné Manyihoz járok,isteni.Tudom még ajánlani Fülöpné Sipos Évát is,ő is nagyon jó.Az unoka tesóm valamilyen Zitánál szült,neki furi a stílusa de megszokható.Én dokit neem is fogok fogadni,sajna nem telik rá!Ha még kérdésed van írj nyugodtan!J
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! De a szülésznőnek is kell lóvét adni nem? Különben nem lenne a fogadottod! Azt ő mondja meg mennyit kér? És ő tuti ott lesz, amikor szülni fogsz?
2012. ápr. 27. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!