Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesgondozás Dabason hogyan...

Terhesgondozás Dabason hogyan működik?

Figyelt kérdés
Most kellene mennem a 12. heti ultrahangra. Dabashoz tartozunk, de mem igazán értem. Most nekem ultrahangra kell mennem vagy az sztk-s nőgyógyászhoz kell bejelentkeznem vagy van valahol külön terhesgondozó Dabason?
2011. dec. 20. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Mind a két helyre kell menned. A terhes gondozóba kiskönyvet kérni, de előtte a nőgyógyászhoz, hogy adjon igazoló papírt a terhességedről, mert ha azt bemutatod, akkor ad a védőnő kiskönyvet neked. Szóval menj nőgyógyászhoz, vagy az sztk-ba, vagy magánorvoshoz.

A dabasi nőgyógyászoktól én nem vagyok elájulva. Én magánorvoshoz járok Kecskemétre. Jahh és ha megvan a kiskönyved, akkor uh-ra neked kell bejelentkezned sztk-ba, de ott hetekkel előre kell időpontot kérned...

Boldog babavárást..

Boldog babavárárst.

2011. dec. 20. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem tudom, hogy visszatérsz-e még, de lenne még egy kérdésem. A vérvételt hogyan oldod meg, ha Kecskemétre jársz?
2011. dec. 21. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Írtam privátban is, de erre pont nem válaszoltam.

A 12 hetes vérvételt köteles a korház megcsinálni legalábbis nekem ezt mondták ott, a többit elvileg Dabason kellett volna megoldanom. De szó nélkűl megcsinálták az AFP-m is a korházban.

A cukorterhelést, és a teljes vér ill vizelet vizsgálatot, azt itt nálunk csináltattam, a helyi laborban. Bementem a háziorvoshoz, és kértem beutalót egyszerre mindegyikre, és így nem kellett hozzá rohangálnom mindig.

De Kecsón a korházban is megcsinálták volna, mondták a vérvételen, hogy menjek nyugodtan hozzájuk, hiszen a korházban van az orvosom, ott fogok szűlni, ugyhogy szeretettel várnak. :)

Csak ugye jobb volt itt, mert nem kellett kocsikázni, mert az eredményért is menni, itt elmentem gyalog, aztán ennyi. :)

2011. dec. 21. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Na mizu? Voltál az ultrahangon? Vérvételen?
2011. dec. 25. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam és minden rendben volt!
2011. dec. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!