Ajánlanátok nekem szuper 3 funkciós babakocsit? (max.100eFt-ig)
Szia!
Nekünk ilyen kocsink van. Egy hátrányát tudom Neked mondani, hogy nehéz. Ezért inkább családi házba ajánlom. Mondjuk mi emeletesbe lakunk, de az elején megszenvedtem a cipelésével.
Különben nagyon jó kis kocsi. Hatalmasak a kerekei, ezért mindenhol átmegy, és nagyon könnyű vele fordulni. A mózes része jó nagy, mondjuk mi csak 6 hónapig használtuk, mert már nézelődni akart a babánk. De még kényelmesen elfért volna benne. A sport részét csak menetirány szerint tudod rárakni. A hordozót is rá tudod rakni a vázra, azt mi most nőttük ki hosszra, 13 hónapos a babánk.
Ja és a sportrészhez olyan "lábzsák" van, ami thermo béléses, és a baba alatt is van, tehát igazából egy teljes zsák. Ezt nagyon szerettük télen, mert így nem tudja lerúgni a takarót magáról és jó meleg.
Nekem ez volt a kedvencem!De gyorsan kellett venni,és nemvolt a 4 kerekű változat,ígynemtudtam rá 1 hónapot várni!
Így Concord neot vettünk (akkor csak a sportrésszel)Úgy volt 95!De ha nem fontos hogy új legyen,a teszen jó áron be tudod szerezni akár az egész szettett,ami amúgy 260 körül van!
Én most hogy jön amásodik lányunk,megvettem hozzá 10-ért (új) a mózest,és egy használt hordozót 14-ért!Így elég jó áron jöttem ki!
Én esküszöma Concordra,de szerintem csak így külön-külön érimeg megvenni,mert egyben sok!Vagy használtan!ÉS tényleg megéri az árát!
Mindjárt keresek arról is linket!
2 éves kislány és 38hetes pocakcsajszi anyuja
Szia!
Itt a concord neo Teszről!Amiénk pontosan ugyanilyen!ÉS ez szenzációs ár!
Nekem összesen 95+10+14-be volt!
Szia.Az én álmom ez,de nem úgy néz ki,hogy sikerül megvennünk :(
Hatalmas a mózes része,nagyon jó a rugózása-próbáltam élőbe illetve van ismerősnek is.Mi a felfújható kerekűt néztük ki.
Nagyok a kerekei is,viszont csak földszinti lakásba vagy falura ajánlom,mert amilyen masszív,olyan nehéz is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!